Novetats a l’APP i la web de Gironella: comunicar una incidència, més fàcil que mai

20170608 app

Des de la nova eina es pot enviar una incidència a l’Ajuntament adjuntant-hi fotografies i la ubicació

L’APP i la pàgina web de l’Ajuntament de Gironella estrenen aquesta setmana una nova eina que permet informar molt fàcilment de qualsevol incidència a la via pública o els espais municipals de Gironella. Des de l’aplicació s’hi pot accedir a través del botó “Cuidem Gironella, fem-ho entre tots”, mentre que la pàgina web guia fins el mateix qüestionari a través de la pestanya “Oficina virtual”, on hi ha la nova opció “Comunica incidències”. Aquesta nova eina s’afegeix i complementa les ja existents fins ara, que han donat molt bons resultats al consistori gironellenc.

Els usuaris podran comunicar les incidències seguint uns senzills passos: indicar el tipus d’incidència, la ubicació i les vies de contacte. A més, també hi pot adjuntar fotografies. Un cop tramesa, la incidència serà avaluada pels serveis tècnics de l’Ajuntament i obtindrà una resposta.

 cromo web

L’APP més completa del Berguedà

La nova utilitat forma part del desplegament de l’aplicació mòbil de Gironella, que es va posar en funcionament a principis del mes de juny i és la més completa de la comarca. En aquests moments, l’usuari hi pot consultar informació sobre l’agenda d’actes, els llocs d’interès del municipi, rutes, costumari, fires, festes, telèfons d’interès, comerç i serveis municipals, entre altres. La nova aplicació es pot descarregar gratuïtament des dels mòbils o tauletes amb els sistemes operatius Android i IOS (Apple). 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a