Gironella renova el segell InfoParticipa per quart any consecutiu

 2703 segell infoparticipa 2017

El portal assoleix el 88,46% dels punts avaluats i renova la distinció

L’Ajuntament de Gironella ha obtingut per quart any consecutiu la distinció del Segell InfoParticipa per la transparència de la pàgina web municipal, aconseguint un 88,46% dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCPP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Les dades obtingudes per l’Ajuntament de Gironella signifiquen una millora respecte l’any passat, quan va complir amb un 86,54% dels punts i va ser l’únic consistori de la comarca en obtenir el segell.

Per David Font, alcalde de Gironella, la renovació d’aquest segell és una mostra de la feina feta des de l’ajuntament i de l’aposta per millor en matèria de transparència i qualitat de comunicació. Font remarca que “any rere any es fan canvis i modificacions a la pàgina web perquè sigui de fàcil accés i segueixi actualitzada. La informació i la transparència al ciutadà és un valor que apliquem dia a dia.” 

EL SEGELL INFOPARTICIPA

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques en els webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i, per segon any, també diputacions. Amb aquesta marca de qualitat es certifica que el web municipal publica una informació que facilita saber qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast, entre altres aspectes. 

Les últimes edicions del Segell InfoParticipa no només valoren que els 52 indicadors siguin presents, sinó que també es tenen en compte aspectes qualitatius, ja que la informació ha de ser veraç i objectiva. És per això, que només es donen per complerts els indicadors quan la informació es troba totalment actualitzada, és vigent i té un fàcil accés: és a dir, que l’espai on apareix està ben anomenat i encaminat correctament. 

L’entrega de premis serà el proper dia 25 d’abril a la Universitat Autònoma de Barcelona 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a