L’Ajuntament de Gironella tanca el pressupost de l’any 2022 en positiu

cromo ajuntament03

El ple va aprovar el tancament i la liquidació del pressupost de l’any 2022

El Ple de l’Ajuntament de Gironella va aprovar, en sessió ordinària, el tancament i liquidació del compte general de l’exercici 2022, amb un resultat pressupostari positiu de 208.759€, fruit d’ajusts d’inversions.

David Font, alcalde i regidor d’Hisenda, va explicar que la ràtio d’endeutament del consistori a finals del 2022 era del 19,15%, molt per sota dels límits legals, que són del 75% i del 110%. L’alcalde va explicar que els comptes ja s’han enviat a hisenda i a la sindicatura de comptes, i que per tant, l’Ajuntament està al corrent de retre els comptes municipals.

Durant l’activitat de control Font va anunciar que s’ha aprovat la licitació de les obres de reforma i condicionament del Pont Vell, previstes per iniciar-se al mes d’abril, i amb una durada de 4 mesos. 

Al torn de precs i preguntes l’alcalde va respondre la pregunta sobre les obres de clavegueram i els problemes d’humitat als carrers Tarragona i Girona.

El vídeo de ple es pot veure al canal de Youtube de l’Ajuntament de Gironella.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a