Concurs literari per a majors de 50 anys a Gironella

Concurs literari per a majors de 50 anys a Gironella

Els treballs participants s’hauran de lliurar abans del dia 20 d’abril a les 15h al Casal de la Gent Gran

La Llar i la Biblioteca de Gironella organitzen la quarta edició del concurs literari del Casal de la Gent Gran del municipi que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gironella i que va destinat a persones majors de 50 anys.

Totes les obres presentades, que hauran de ser individuals, de creació pròpia i de temàtica lliure, es dividiran en tres modalitats: Poesia, prosa o relat curt i conte.

L’entrega de premis es farà a la Llar de Gironella el proper 23 d’abril, s’entregarà una rosa a totes les persones concursants i hi haurà berenar per a tothom

Aquelles persones interessades en presentar-se a la quarta edició d’aquest certamen poden consultar les bases d’aquest certamen aquí.

Cal recordar que al llarg de la propera Diada de Sant Jordi el voluntariat repartirà roses a totes les persones més grans de 80 anys que visquin soles i s’exposaran els treballs manuals realitzats pels usuaris del Casal de la Gent Gran al mateix centre.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a