La Biblioteca de Gironella celebra el 3r aniversari

 20170628 biblioteca

En aquests 3 anys, l’equipament municipal ha rebut 92.034 visites

Avui fa tres anys que es va inaugurar la Biblioteca Municipal de Gironella, i en aquests anys ha augmentat en usuaris i serveis. L’equipament s’ha consolidat entre els gironellencs, i un 41% dels ciutadans disposen del carnet de la biblioteca.

Des de la inauguració, l’equipament municipal ha  augmentat la seva oferta d’activitats fins arribar a programar un total de 397 activitats i 16 exposicions. A més, la biblioteca ha augmentat el nombre d’exemplars fins a 12.457, i disposa de 19 ordinadors d’ús públic.

Per Lluís Vall, regidor de cultura de l’Ajuntament de Gironella, la clau de l’èxit de la Biblioteca de Gironella és la gran oferta d’activitats que ofereix a tots els públics. A més, durant els mesos d’estiu, ofereix un programa específic d’activitat per dinamitzar la lectura i el servei de préstec, amb propostes com ara la Bibliopiscina, o el Passaport de lectura per a nens i nenes de 7 a 12 anys.

Enguany, la Biblioteca de Gironella, amb l’objectiu de promoure la lectura, però també convidar i fidelitzar nous usuaris manté  l’oferta d’activitats i n’ofereix de noves. Com a novetat, la Biblioteca ofereix tallers  per a tots els públic dins el programa BIBLIOLAB, i repeteix amb els clubs de lectura. Per als més petits ofereix l’hora del conte i taller de plàstica i jocs. D’altre banda, la Biblioteca també col·labora amb altres activitats de la vila, com el festival de poesia.

En motiu del tercer aniversari la Biblioteca acollirà la presentació dels llibre “El Ciclop” de Jordi Cussà, i “De fora vingueren” de Matthew Tree, amb la intervenció de l’autor Jaume Huch, editor de L’Albí. L’acte tindrà lloc divendres 23 de març a les 19.00h. 

 

infografic biblioteca

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a