L’Ajuntament de Gironella ofereix dos cursos per a persones en situació d’atur

1123 cursos persones atur gironella

S’ofereix un curs en l’àmbit de l’hostaleria i un en comerç i atenció al client

L’Ajuntament de Gironella ofereix dos cursos de formació, un en l’àmbit de l’hostaleria i un en comerç i atenció al client, per a persones en situació d’atur empadronades al municipi per poder millorar la seva ocupabilitat facilitant competències professionals.

Jordi Macià, regidor de Promoció econòmica, ha explicat que s’han escollit aquests dos àmbits perquè al municipi, i a la comarca, hi ha demanda d’aquests perfils professionals, i tot i que siguin cursos de poca durada, permeten dotar als i les participants de les competències generals per exercir al sector.

El primer curs, de comerç i atenció al client,  comença aquest novembre i té una durada de 64 hores. L’alumnat aprendrà tècniques de gestió a l’atenció al client, usuari i consumidor, així com eines de comunicació. El segon curs, d’hostaleria, començarà al febrer, i també té una durada de 64 hores. En aquest, l’alumnat rebrà formació sobre higiene i seguretat alimentària, atenció al client i a preparar i presentar begudes en el servei de bar.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a