L’Ajuntament de Gironella obre un procés de selecció per cobrir tres places de treball municipal

 L’Ajuntament de Gironella obre un procés de selecció per cobrir tres places de treball municipal

Es prioritzaran els candidats majors de 45 anys i amb dificultats econòmiques i socials

Dues places d’oficial de paleteria i una altra com a oficial de fusteria són els tres nous llocs de treball que ofereix l’Ajuntament des d’aquest dijous, 9 de juny, i que s’inclouen dins del fons de cohesió social de la Diputació de Barcelona.

L’any 2015 l’atur va disminuir un 16’67% a Gironella respecte el 2014

La regidora de Promoció econòmica i ocupació, M. Àngels Sallés, ha explicat que aquesta nova acció té l’objectiu de fomentar i contribuir a la reducció de l’atur al municipi, que en l’últim any ja ha disminuït en 52 persones.

Sallés ha remarcat que de totes les sol·licituds rebudes es donarà prioritat a aquelles que provinguin de majors de 45 anys i que presentin dificultats econòmiques i socials.

Totes les persones en situació d’atur i interessades a participar al procés de selecció podran presentar les seves sol·licituds a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Gironella fins el proper dijous, 23 de juny de 2016.

Podeu consultar les bases legals sobre el procés de selecció aquí

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a