Gironella inicia una campanya per dinamitzar el comerç de proximitat

 62DED87A FCC2 490D 9E8C BC41CE83DFB6

L’ajuntament sorteja 25 carros de la compra

En motiu de la segona setmana del comerç de Catalunya, l’Ajuntament de Gironella, amb la col·laboració dels comerços del municipi, inicia una campanya per impulsar el comerç de proximitat. 

La campanya, titulada #Gironella és comerç busca premiar i fidelitzar els clients que de forma habitual compren al municipi. Des de l’ajuntament s’han repartit butlletes a tots els comerços i establiments de la vila. Per a poder participar els usuaris hauran de realitzar 4 compres per un valor de 15€ o més en diferents establiments del 19 al 25 de març, i dipositar la butlleta degudament segelladaal Local del Blat els dies 24 i 25 de març, lloc on hi ha els estands dels comerços en motiu de la Fira del Motor.

L’agraïment per aquells qui participin en la campanya pot ser doble. En primer lloc, podran participar en el sorteig de 25 carros de compra i els restants se’ls obsequiarà amb una bossa de la compra a tots els participants (limitada a 250 unitats). El sorteig tindrà lloc el diumenge 25 de març al Local del Blat a les 19.00h, dins els actes de la Fira de Sant Josep.  Els guanyadors rebran un carro de la compra, i la resta de participants podran passar a recollir la bossa del 27 de març al 9 d’abril a l’ajuntament en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 8.15h a 14.15h i dijous de 16.30 a 18.30h).

Es pot consultar la normativa del sorteig en aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a