Presentem la segona edició del catàleg de productes agroalimentaris del Berguedà

0627 catalegproductes

Hi figuren un total de 44 productors

La segona edició del catàleg de productes agroalimentaris del Berguedà amplia el nombre de productors, arribant als 44, i es trobarà a les cases de turisme rural i als càmpings de la comarca. El catàleg es va presentar ahir a la xarcuteria Cal Rafilat de Gironella, un dels productors presents al catàleg.

La iniciativa va néixer l’any passat per impulsar un nou canal comercial entre els productors alimentaris locals i comarcals i el sector turístic. L’objectiu és que els visitants de la comarca coneguin també els productors i aliments característics d’aquesta. Enguany es repartiran 6.000 exemplars, 4.000 més que la primera edició per ampliar-ne la difusió.

David Font, alcalde de Gironella,  va explicar que el catàleg és important per promocionar i reforçar la gent de casa que treballa amb productes de qualitat i es posa en valor oficis com el de forner o tocinaire.

A la presentació també hi va assistir Rosa Serra, coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Local de la Diputació de Barcelona, que va destacar la feina ben feta, i va assegurar que el catàleg “és un model per a la resta de comarques de Catalunya”. D’altre banda, Josep Maria Serarols, president de l’ACEB, va donar importància a la col·laboració entre el sector públic i el sector privat, i va agrair a l’Ajuntament de Gironella, i a l’alcalde, David Font, la implicació en el projecte.

El catàleg té un cost de 24.000€, dels quals un 80% els assumeix la Diputació de Barcelona, i el 20% restant l’Ajuntament de Gironella.

Podeu consultar el catàleg en aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a