S’obre un procés de selecció de personal per la brigada municipal

cromo ajuntament

La convocatòria forma part del pla d’ocupació municipal

Per tal de pal·liar els efectes negatius de la crisi econòmica i disminuir el nombre de persones en situació d’atur, l’Ajuntament de Gironella obre un procés de selecció per cobrir dos llocs de treball per la brigada municipal, i crear una borsa de treball.

L’oferta de treball és de dues places d’oficial segona de brigada municipal a jornada complerta (37,5h/setmana), i està adreçada a persones en situació d’atur i recerca activa de feina demostrable. A més, cal complir amb el perfil professional sol·licitat, acceptar l’assistència a formació durant el període de contractació, estar capacitat per complir les funcions corresponents als llocs de treball, i no estar inhabilitat per a l’exercici de funcionals públiques.

Les persones seleccionades estaran contractades durant 12 mesos, en funció de la puntuació, prorrogables fins a 12 mesos més, per a la realització del projecte corresponent. La resta de candidats formaran part de la borsa de treball municipal per a possibles vacants o baixes que es produeixin.

Josep Camps, regidor de Serveis Urbans, explica que aquestes dues incorporacions permetran millorar el funcionament de la brigada, i poder resoldre les incidències amb més rapidesa.

Les persones interessades en participar a la convocatòria poden presentar les sol·licituds a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’ajuntament fins el dia 14 d’agost. Els interessats han d’aportar:

  • Instància normalitzada
  • Fotocòpia del DNI o NIE
  • Acreditació de la titulació requerida al lloc de treball
  • Informe de vida laboral
  • Fotocòpia dels títols o contractes que acreditin la seva experiencia formativa i/o laboral
  • Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a