Gironella participa al programa Joves en Pràctiques

joves-practiques 

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 18 d’octubre

L’Ajuntament de Gironella participa per quart any consecutiu al programa “Joves en practiques”, i ofereix una plaça de personal administratiu per una durada de 6 mesos a jornada completa. La plaça està dirigida a joves d’entre 18 i 29 anys, amb formació i beneficiaries del Programa de Garantia Juvenil.

Gironella és un dels ajuntaments del Berguedà que participa al programa de Garantia Juvenil, sota el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”, impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, inclòs en el Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil (POEJ), en el marc del Fons Social Europeu.

El contracte de treball està efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/213/2016, d’1 d’agost, i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

A més de l'Ajuntament de Gironella, 9 ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal també tenen joves d’aquest programa treballant-hi. La iniciativa permet agafar experiència i millorar el currículum dels 12 nois i noies contractats, ja que en alguns casos, és la seva primera feina i porta d’entrada al món laboral.

Els interessats a participar al programa poden presentar la sol·licitud fins el dia 18 d’octubre a l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

El programa es pot consultar a través d'aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a