Els productors locals, protagonistes de les activitats del projecte Health-G!

generica gironella

De febrer a juny es visitaran productors locals i comarcals

El passat mes de setembre l’Ajuntament de Gironella va donar el tret de sortida al Projecte Health-G!, un projecte transversal que tracta temes d’alimentació i salut, impulsat conjuntament amb el Centre d’Atenció Primària i les Associacions de Famílies d’Alumnes del municipi, que aquest semestre centra les activitats amb els productors locals i comarcals.

En concret es visitaran 6 productors del municipi i la comarca per donar a conèixer el producte local i de proximitat. El mes de febrer es visitarà l’Escairador, el dia 5, i Barbats, el 19, al març es farà una degustació de formatges a Formatges Blancafort, a l’abril es visitarà Ferreres, i al maig Can Font  i/o la Vallnova, i la Mel de l’Avi Joan. Paral·lelament a les visites també es farà una xerrada sobre pa i farines, un taller de gust, una caminada escolar, una xerrada sobre hamburgueses veggies i una exposició a la Biblioteca de Gironella titulada “Menja bé, tu hi guanyes”.

Lurdes Roset,ha explicat que més enllà d’impulsar hàbits saludables amb aquest projecte també es vol posar en valor els productors locals i comarcals i afavorir un consum sostenible i de proximitat. En aquesta línia la regidora ha recordat que s’ha repartit un passaport a tot l’alumnat dels centres d’educació primària del municipi, i que se segella per assistència a les activitats del projecte, un cop s’obtenen 3 segells s’entrega un petit obsequi per fomentar el consum responsable i sostenible.

Totes les activitats són gratuïtes, però es necessita reservar plaça a través d’aquest enllaç.

cartell activitats healthg

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a