Comença el compte enrere de l’Escola de Gironella

escola

Foto: Bergactual

El govern inicia la licitació d’aquesta obra, que puja fins als 4,2 milions d’euros, amb previsió que les obres s’adjudiquin definitivament a principis del 2017

La Generalitat de Catalunya va fer públic divendres l’inici de licitació de les obres que permetran ampliar i reformar les instal·lacions de l’escola Gironella. El valor estimat del contracte és de gairebé 4,2 milions d’euros, i es preveu que les obres durin 25 mesos. 

Un cop iniciada, divendres, la licitació, les empreses interessades a dur a terme les obres podran presentar les seves ofertes fins al dia 12 de desembre. Així doncs, es preveu que les obres s’adjudiquin definitivament a principis de 2017 i es puguin engegar les obres.

Aquest calendari coincideix amb la voluntat de l’Ajuntament de Gironella expressada durant el ple de setembre, quan l’Alcalde, David Font, va anunciar que es treballava amb la previsió d’iniciar els treballs l’any 2017.

Aquesta notícia era llargament esperada, tenint en compte que les primeres converses per tirar endavant aquesta obra reivindicada comencen al 2003 i que ha sigut un treball constant de tota la comunitat educativa conjuntament amb el propi ajuntament de Gironella. La confiança ara és que les obres es tirin endavant sense retards i, per tant, el més aviat possible tots els alumnes i mestres del centre puguin estrenar el nou edifici i els espais remodelats.

La construcció de l’Escola pública de Gironella disposa de projecte executiu des de la tardor del 2014: a l’antic edifici dels mestres s’hi construirà un nou edifici de 2 plantes que acollirà les aules, mentre que els edificis actuals acolliran el gimnàs, la sala polivalent, el menjador i la biblioteca.

Podeu consultar l'anunci de l'inici de licitació clicant aquí

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a