El Consell d’Infants acorda crear un Room Scape sobre la història de Gironella

 

Dilluns van celebrar l’acte de cloenda

Aquesta setmana el Consell d’Infants del municipi ha celebrat l’acte de cloenda a la Font del Paco, després de mesos de trobades virtuals a causa de la Covid-19. Els 11 consellers i conselleres es van reunir amb la regidora d’Educació, Lurdes Roset, per fer el tancament dels projectes i decidir els jocs tradicionals que es pintaran al parc infantil de la Font del Paco.

Enguany els infants han treballat i acabat el projecte del Room Scape, iniciat el curs passat, que s’havia d’inaugurar aquest mes de juny, però degut a la Covid-19 ha quedat posposat. La temàtica del Room Scape serà Gironella, posant èmfasi en la història i la cultura del municipi. Ara aquesta posada en funcionament de l’espai s’ha traslladat a la tardor.

Aquest curs també han iniciat un projecte conjunt amb l’Espai de Debat Educatiu (EDE) del municipi, en el que també hi ha col·laborat l’Escola d’Olvan per crear les pautes i normativa per millorar la convivència a Gironella i han continuat amb les sessions de cine infantil sense pares, amb les projeccions de “Campeones”, “Solo en casa” i “Mascotas”. 

Lurdes Roset explica que enguany la Covid-19 ha obligat a fer gran part de les trobades online, a través de videotrucades i valora molt positivament la implicació dels consellers i conselleres.   

CONSELL D'INFANTS

El Consell d’Infants de Gironella es va constituir per primera vegada l’any 2017 i està format per 11 alumnes de 5è i 6è de les escoles del municipi (Escola de Gironella, Escola Sant-Marc Bassacs i FEDAC Gironella). 

Aquest òrgan municipal és l’encarregat d’escollir projectes pel municipi adreçats a infants de 0 a 12 anys, i compta amb 6.000€ de pressupost. Els consellers es reuniexen un cop al mes a l’Ajuntament de Gironella ambla regidora d’Educació, Lurdes Roset, i reben visites de tècnics per assessorar-los en la creació dels projectes. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a