L’Ajuntament de Gironella fa actuacions de millora als equipaments esportius municipals

 0812 seients camp futbol

S’han instal·lat més de 200 seients al camp de futbol municipal

L’Ajuntament de Gironella està finalitzant les actuacions de millora a la zona esportiva amb la instal·lació de seients i proteccions al camp de futbol municipal, i la reparació del parquet al pavelló esportiu.

0311 proteccions camp futbol

En concret, al camp de futbol s’han instal·lat 200 seients a la zona de tribuna, sota la marquesina instal·lada l’any passat, 30 seients a la zona de la banqueta, i s’han col·locat més de 100 metres d’espuma de protecció a les cantonades que envolten un dels laterals i s’han renovat les trompetes de megafonia. A final d’any també es va fer una neteja general de tot el camp de futbol i les reixes de desguàs perimetral i es va raspatllar la gespa per redistribuir i descompactar el cautxú, així com eliminar els posibles sots per protegir el fil de la gespa i evitar que es trenqui, allargant-ne així la vida útil.

Paral·lelament, al pavelló municipal, s’ha finalitzat la reparació del parquet, substituint un total de 250m2, s’han creat dos magatzems perquè les entitats esportives puguin desar-hi material, i s’ha pintat part del vestíbul.

Miquel Serra, regidor d’Esports, explica que aquestes actuacions permetran millorar la qualitat de les instal·lacions esportives municipals i se sumen a les accions de millora que s’han fet els ultimament, com ara la instal·lació d’una marquesina al camp de futbol municipal o la calefacció de gas al pavelló.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a