Gironella obre la piscina municipal amb remodelacions

Gironella obre la piscina municipal amb remodelacions

S'han adaptat i arranjat els lavabos, l'espai destinat al bar i s'han solucionat els problemes de fuita d'aigua.

El proper dissabte dia 16 de juny s'inicia la temporada d'estiu, amb l'obertura de la piscina municipal de Gironella.

Durant els mesos previs a l'obertura s'han realitzat diverses actuacions a la zona del bar, que han consistit en un arranjament global de la zona, també s'han fet millores al bany i als vestuaris, i se'n garanteix l'accés per a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes obres han tingut un cost aproximat de 8.000 euros.

La temporada anterior es va detectar una fuita d'aigua de la piscina mitjana, que també ha estat arreglada, amb un cost total de 5.500 euros.

També s'han instal·lat més bancs a la zona de gespa de l'entorn de tot el recinte.

En relació a la millora de la seguretat dels banyistes, des de l'Ajuntament de Gironella s'ha dotat a la instal·lació d'un aparell desfibril·lador i tots els aparells accessoris necessaris en el cas que calgués una actuació immediata i urgent en possibles situacions d'aturades cardiorespiratòries. El cost aproximat d'aquesta actuació és de 1500 euros.

La piscina romandrà oberta del dia 16 de juny, que serà gratuït, fins el dia 11 de setembre, de dilluns a diumenge en horari de 10 del matí a 8 del vespre.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a