Gironella acull una prova del Campionat de Catalunya d’Orientació en BTT

web

Cartell de la prova del Campionat de Catalunya BTT-O

Diumenge 26 de novembre Gironella serà l’escenari de la propera cursa del Campionat de Catalunya de BTT-Orientació (BTT-O).

La prova, organitzada pel Club Orientació Berguedà i amb el suport de l’Ajuntament de Gironella  tindrà dues categories: una de popular, i una d’oficial. La cursa popular tindrà dos recorreguts, un de 2 hores i un de 4 hores, i la sortida serà a les 9.30h. Pel que fa al a categoria oficial, la sortida serà a partir de les 10h, i els participants sortiran cada 2 minuts. El centre de competició serà al Local del Blat de Gironella, i la sortida a 1,7km i 55m de desnivell positiu.

Les inscripcions s’han de tramitar a través de la web de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) fins el dimarts 21 de novembre. Les inscripcions fora de termini només s’acceptaran el mateix dia de la cursa, amb el recàrrec corresponent.

La BTT-O és una modalitat que combina les curses d’orientació i la BTT. Segueix l’estructura d’una cursa d’orientació, s’ha de realitzar un recorregut passant per una sèrie de fites en l’ordre indicat assenyalat en el mapa amb el mínim de temps possible, però en lloc de córrer, es va en bicicleta de muntanya.

Per la regidora d’esports, Mª Àngels Sallés, acollir una prova del Campionat de Catalunya de BTT-O demostra que Gironella és un municipi involucrat amb l’esport. A més, afirma que és una bona oportunitat per a donar a conèixer l’orientació en BTT.

Es pot consultar més informació sobre les inscripcions aquí, i sobre la cursa aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a