L’Ajuntament de Gironella ofereix un campus d’esport subvencionat per a joves del municipi

 

Les inscripcions estaran obertes fins el 29 de juliol

L’Ajuntament de Gironella oferirà unes estades esportives per als joves d’entre 14 i 18 anys del municipi per fomentar l’esport entre aquest col·lectiu i generar espais de trobada positius.

Les activitats, que es realitzaran en horari de tarda, de 16.20h a 20.00h, començaran el proper 10 d’agost i s’allargaran fins el dia 27, de dilluns a dijous. Els participants podran practicar esports d’aventura com ara ràpel, kayak, tirolina... però també futbol, bàsquet o voleibol, entre altres.

Les inscripcions s’han de fer a través del telèfon 663 70 91 59 fins el 29 de juliol i les places s’adjudicaran per ordre d’entrada de les sol·licituds. A Gironella s’ofereixen un total de 20 places, totes subvencionades pel consistori.

Miquel Serra, regidor d’Esports, explica que aquest projecte s’ha treballat conjuntament amb Serveis Socials amb l’objectiu d’oferir a tots els joves del municipi la oportunitat de participar estades d’estiu i permeten que l’esport sigui accessible per a tothom. En aquest sentit, l’Ajuntament de Gironella també ofereix ajuts per a la realització d’activitats esportives d’infants i adolescents de 3 a 18 anys, empadronats al municipi de Gironella que tinguin dificultats especials per accedir a activitats esportives.

El projecte, anomenat “Apunta’t a l’esport d’aventura”, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a