Torna a Gironella la Setmana de la Gent Gran, carregada de propostes lúdiques i culturals

gent gran web

Les activitats començaran dilluns vinent i s’allargaran fins divendres amb propostes tan variades com un concurs d’Instagram, un taller de risoteràpia o una ballada de sardanes

Un any més arriba a la vila de Gironella la setmana de la Gent Gran, amb l'objectiu de fomentar el benestar de la gent gran, tant a nivell emocional, físic o social. Com cada any, les activitats s’adrecen als majors de 65 anys i tenen com a eix central la salut i el benestar.

L’inici dels actes serà dilluns vinent, dia 10 d’octubre. A les 9:30h, a la Llar, hi haurà un Taller d’Instagram per aprendre a fer i retocar fotografies amb el mòbil. D’onze a una, també a la Llar, hi haurà un taller d’Arteràpia a càrrec de Pilar Marmi, una estona per deixar volar la imaginació i experimentar noves sensacions. I a la tarda, a les cinc, de nou a la Llar, es farà un Taller de Musicoteràpia a càrrec de Núria Benavides i Ester Moreno d’ARADA. En el cas de totes aquestes activitats, que són gratuïtes, és indispensable apuntar-se a la Llar com a molt tard aquest divendres.

L’endemà, dimarts 11, les activitats continuen a la Llar a les onze del matí amb el taller “Tornar a Riure”, a càrrec del clown professional Àngel Roset. Una activitat que també és gratuïta i que cal apuntar-s’hi fins aquest divendres. A les cinc, a la Residència Fundació Sant Roc, hi haurà la xerrada de Teodoro Lozano “La vida mentre la tens s’ha de fer servir cada dia”. A les sis hi ha prevista una visita al Teatre Condal de Barcelona per veure l’obra “Avui no sopem”. En aquest cas, les inscripcions ja estan tancades.

El dimecres 12 d’octubre hi ha previst un maridatge de vins i formatges a la Llar, a càrrec de Gotim i Formatgeria Blancafort. Cal apuntar-se a la Llar fins divendres, on també es vendran els tiquets per a la degustació (3€ - 3 degustacions de vi i 3€ - 1 degustació de formatges). I a la tarda, de nou a la Llar, els RÚPITS explicaran la seva trajectòria i tocaran alguna de les seves cançons.

El divendres dia 14 d’octubre, a les 10:45h a la Llar, hi haurà una cantada a càrrec dels alumnes del Taller de Cant de la Llar. A les onze, la ballada de sardanes a càrrec dels alumnes del nou Taller de Sardanes, i a les 13:30, dinar popular amb amanida i paella. Per aquest àpat cal comprar el tiquet a la Llar fins el dia 10 d’octubre, al preu de 9€.  Ja a la tarda, a les quatre, hi haurà a la Llar el concurs de Plats Artístics (cal apuntar-se fins divendres dia 7), i a les cinc hi haurà ball amb Lucky Luck. A les set s’entregaran els premis als plats artístics i al concurs instaLLAR (d’Instagram), i a les vuit del vespre es tancarà la programació amb una Missa a la Residència Fundació Sant Roc.

Podeu consultar el programa complet aquí

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a