Obertes les inscripcions pel Carnestoltes de Gironella

carnestoltes web

Ja es poden consultar les bases del concurs de Carnestoltes 2017 i fer les inscripcions fins el divendres 3 de març

L’Ajuntament de Gironella ja treballa per preparar una nova edició del Carnestoltes que mantindrà l’exitós format estrenat l’any passat. Les inscripcions estaran obertes fins al divendres 3 de març i es podran fer a través de la web, del correu electrònic (departamentcultura@diba.cat) o físicament a les oficines de l’Ajuntament.

Des de l’Ajuntament recomanem participar-hi amb carretes o carretons empesos manualment per a un bon desenvolupament de la rua. Així mateix, recomanem també que les comparses no portin música pròpia. L’organització es reserva el dret de col·locar al final de totes aquelles carrosses motoritzades o amb música.

Pel que fa a l’animació, es millorarà respecte a l’any passat. En aquesta edició es comptarà amb 2 carrosses amb grans equips de so, i 5 xarangues, tres més que l’any passat. Cal destacar que per complir els requisits que s’especifiquen a les bases per participar en la categoria local cal que la meitat del total dels membres inscrits estiguin empadronats a Gironella, una dada que es comprovarà d’un a un.

Podeu consultar les bases completes clicant aquí.

 

PER INSCRIURE LA TEVA COMPARSA CLICA AQUÍ

 

Concurs d'aparadors

Com l'any passat, l'Ajuntament també impulsa un concurs d'aparadors per premiar l'ambientació dels comerços durant la festa. Cal apuntar-se a l’Ajuntament de Gironella en horari d’oficina o enviant un correu electrònic a: departamentcultura@diba.cat indicant el nom del negoci, nom del responsable, telèfon i correu electrònic abans del dimercres 1 de març de 2017. Podeu consultar les bases aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a