Festa Major 2020, tot el que necessites saber

 

Consulta el cartell amb tots els actes

El proper cap de setmana, 14, 15 i 16 d’agost se celebrarà la Festa Major de Gironella, adaptada a les mesures sanitàries, amb un Vermusic XXL a la Plaça de l’Estació. Les principals novetats d’enguany son que tots els actes es concentren en un únic espai i que s’haurà de comprar entrades anticipades per poder accedir al recinte.

Els actes començaran divendres a les 19.00h i s’allargaran fins diumenge a la nit. Els caps de cartell, que ja es van anunciar a principis de juliol, seran Suu, Hotel Cochambre, l’Orquestra Venus i el grup infantil Xiula. A través d’aquest enllaç es pot consultar tota la programació de la Festa Major d’enguany.

Per tal de complir amb les mesures de seguretat el públic es repartirà en taules de 2, 4, 8 o 10 persones, i les entrades valdran 2 o 3 euros per cadira en funció del concert, però s’hauran d’adquirir taules senceres. També s’ubicaran dispensadors de gel hidroalcohòlic, serà obligatori l'ús de mascareta i sotmetre’s a la presa de temperatura per accedir a l’espai.

Lluís Vall, regidor de Cultura, Patrimoni i Festes, explica que per poder garantir que els gironellencs i gironellenques puguin gaudir de la Festa Major el proper dilluns 10 i dimarts 11 es farà una venda exclusiva per a persones empadronades a Gironella al Local del Blat de 9.00h a 13.00h i de 18.00h a 20.00h. Per poder adquirir l’entrada serà necessari portar el DNI i una targeta de crèdit/dèbit. Les taules restants es posaran a la venda dimecres a les 8.00h a la pàgina web gironella.cat/festamajor i a l’APP de Gironella. Les entrades comprades són vàlides per l’espectacle indicat, ja que després de cada actuació es buidarà el recinte i es farà la neteja i desinfecció de l’espai.

FAQs sobre el funcionament de la Festa Major i la venda d'entrades anticipades

cartell inauguració església vella

El joc de l'assassí

Per afegir un punt extra de diversió durant els 3 dies de la Festa Major es podrà jugar al joc de l’Assassí a través del dispositiu mòbil. La partida començarà divendres 14 amb l’obertura de l’Espai Vermusic.

La partida està limitada a 100 persones, i les inscripcions s’han de fer enviant un Whatsapp al 692 82 08 97 amb la paraula ASSASSÍ + nom i cognom de dilluns 10 fins el dijous 14. Després d’enviar el formulari els usuaris registrats rebran un link al seu correu electrònic per poder-se crear el seu perfil al joc. El divendres, al començar la partida s’assignarà un objectiu a cada usuari, que serà la persona a qui hauran de “matar” durant els 3 dies de Festa Major. Un cop l’usuari assoleixi l’objectiu, se n’hi assignarà un de nou.

Per tal de poder garantir les mesures de seguretat, els usuaris hauran de “matar” als seus objectius enviant-los un avió de paper que els haurà de tocar.

cartell inauguració església vella

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a