L'Ajuntament Jove de Gironella ja té logotip

L'Ajuntament Jove de Gironella ja té logotip

Des del passat mes de setembre s'està portant a terme l'Ajuntament Jove en el qual els alumnes de 4rt d'ESO i 1er de Batxillerat de l'Institut Pere Fontdevila tenen l'oportunitat de crear un projecte des del seu disseny fons a la seva execució.

L'Ajuntament Jove pretén fomentar la participació dels adolescents i alhora facilitar-los el coneixement i acostar-los al món polític, i en concret, el local.

També vol ésser una eina per ajudar-los a dissenyar i impulsar projectes a nivell municipal, fonamentar valors democràtics i acostar l'Ajuntament als joves.

Ja que l'Ajuntament Jove no tenia imatge pròpia es va creure oportú convocar un concurs per tal que els alumnes de l'Insitut presentessin i escollissin el logotip. Aquesta convocatòria es va fer extensiva a tots els cursos.

Durant una setmana, del 18 al 25 de gener, han estat exposats al Punt Jove i l'alumnat ha pogut veure les diferents propostes.

El dimecres 25 es va realitzar la votació. La guanyadora ha estat Rosa Portell, alumna de 4rt d'ESO.

El logotip guanyador es va fer púbic el dia 25 al migdia a la pàgina de facebook de GironellaJove.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a