El servei d’obres municipal estrena furgoneta elèctrica

0222 vehicle electric

Gironella segueix apostant per la sostenibilitat 

L’Ajuntament de Gironella ha adquirit un nou vehicle 100% elèctric per reforçar la flota municipal, i anirà destinat al servei d’obres municipal. El model de furgoneta adquirit és un Nissan NV200E, amb una autonomia de més de 300km.

Josep M. Castellà, regidor de sostenibilitat, es mostra satisfet amb l’adquisició d’aquest vehicle, que se suma a la bicicleta elèctrica dels agents locals. Castellà destaca la tasca que es fa des de l’ajuntament per aconseguir un municipi més sostenible, recalcant la necessitat d’un canvi real d’hàbits de mobilitat.

Aquesta actuació, però, no és la única aposta del consistori per reduir la contaminació i aconseguir una Gironella més sostenible, ja que en els últims anys s’han fet actuacions a tot el municipi com ara la renovació de l’enllumenat amb tecnologia LED, la instal·lació d’una caldera de biomassa a l’Escola Gironella, el canvi dels tancaments a l’Escola Sant Marc, o la instal·lació d’un punt doble de càrrega de vehicles elèctrics A més, l’any 2018 Gironella va aconseguir el distintiu Biosphere, com a destí turístic sostenible.

La compra d’aquest nou vehicle s’ha fet a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), i l’ajuntament ha rebut una subvenció de 4.302€ de la Diputació de Barcelona.

 



Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a