Comencen les obres d’ampliació de l’àrea d’acollida d’autocaravanes

Es crearan 7 places noves

L’Ajuntament de Gironella ha iniciat les obres d’ampliació i millora de l’àrea d’acollida d’autocaravanes del municipi, ubicada a la zona esportiva, que permetran crear 7 noves places d’estacionament i millorar les zones de pic-nic i els serveis.

L’actuació permetrà ampliar a 21 les places d’estacionament, s’instal·larà una nova torre d’electricitat amb 4 preses, que se sumaran a les 8 actuals­­, se substituirà l’arbrat actual per arbres amb suficient port per dotar l’espai d’ombra, i els actuals es replantaran en altre ubicacions, es col·locaran 3 taules amb banqueta incorporada  i  s’instal·larà un sistema de calefacció al punt d’accés d’aigua potable que evitarà glaçades, i la interrupció del servei en períodes freds. 

“L’àrea d’autocaravanes s’ha quedat petita, sobretot els caps de setmana i festius. Nosaltres seguim ferms amb la nostra aposta pel turisme al municipi, i aquesta actuació ens permetrà millorar els serveis que oferim als visitants ” explica Lluís Vall, regidor de Turisme.

Les obres tenen un cost de 17.884,99€ i està previst que finalitzin al mes d’abril.

Serveis de l’àrea d’acollida

21 places d’aparcament (properament)

Buidatge d’aigües negres i grises (gratuït)

Càrrega d’aigua (gratuït)

Connexió elèctrica 5€ per 24 hores de llum, pagament exclusiu amb targeta de crèdit

Zones de pic-nic amb taules i banqueta

Àrea de gestió de residus

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a