L’Ajuntament de Gironella licita la primera fase de les obres de recuperació de la via del Carrilet

 0323 via carrilet gironella

Es recuperarà el tram entre Cal Bassacs i Camp del Pals

L’Ajuntament de Gironella ha tret a licitació la primera fase del contracte per recuperar la via del Carrilet des del carrer Feliu (Cal Bassacs) fins al Polígon d’Activitat Econòmica Camp del Pals, un total de 850 metres lineals.

El projecte proposa posar en valor l’antic pas del carrilet i recuperar-lo a nivell peatonal com a element connectori i de relació. Es planteja un passeig pensat pels vianants i les bicicletes, amb bona part del recorregut paral·lel a la carretera de Bassacs. El camí incorporarà zones de repòs i parada, zones de contemplació del patrimoni, zones arbrades....

David Font, alcalde del municipi, explica que el projecte està dividit en diverses fases, i un cop finalitzat  es recuperarà tot el recorregut que el Carrilet feia pel municipi.  “La via del carrilet ens permetrà unir les colònies industrials amb el nucli del municipi per una nova banda del riu i oferir així un recorregut circular pel municipi amb la ruta de les colònies” comenta Font.

Aquesta primera fase del projecte té un cost de 263.411,89€ més IVA, dels quals 200.000€ provenen d’una subvenció nominativa dels Pressuposts Generals de l’Estat a través de la secretaria d’estat de turisme.

Les empreses interessades en presentar-se a la licitació poden presentar les ofertes fins el 27 d’abril a través del perfil del contractant.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a