S’inicien les actuacions de millora de 3 camins municipals

0906 arranjament camins gironella 2023

S’actuarà al camí de la Casa Nova del Gibert, el camí de Caseta de Can Gironella i el Camí dels Pedregals

L’Ajuntament de Gironella, juntament amb el Consell Comarcal del Berguedà, arranjaran tres camins municipals en marc del projecte de millora i manteniment de camins de l’ens comarcal. Gironella és un dels 13 municipis de la comarca on s’actuarà.

S’actuarà a 3 camins de gran importància per connectar habitatges del medi rural amb el nucli urbà de Gironella, el camí de la Casa Nova del Gibert, el camí de Caseta de Can Gironella i el Camí dels Pedregals, de titularitat municipal i que formen part del catàleg de camins del municipi. Aquests camins tenen el paviment natural del terreny, i tenen punts baixos que no tenen sortida per a aigües, fet que provoca un estancament de les aigües pluvials i la conseqüent degradació del camí.

Les obres de millora consistiran en aportar terres per consolidar la rasant i formigonar-los parcialment, a més, s’aprofitarà per a recuperar amplades perdudes en alguns punts. En total s’arranjaran 959 m lineals, dels quals se’n formigonaran 470m, i es col·locarà senyalització indicativa.

David Font, alcalde del municipi, explica que aquestes actuacions se sumen a les realitzades l’any passat al camí de la Font de l’Ermita i a la carretera de la Guàrdia, i que "persegueixen l'objectiu de garantir la mobilitat i connectivitat de camins rurals cap al nucli urbà", element que el govern garanteix amb actuacions anuals al municipi.

L’actuació té un cost de 103.495,43€, dels quals l’Ajuntament de Gironella n’aportarà 55.995,43€, i el Consell Comarcal del Berguedà 47.500€

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a