Obres de millor a la xarxa municipal d'aigua a Viladomiu Vell

Obres de millor a la xarxa municipal d'aigua a Viladomiu Vell

La inversió és de 51.172,54 euros, 41.423,18 subvencionats pel PUOSC 2012.

Aquesta actuació consisteix en la millora de la xarxa municipal d'aigua i la instal·lació de nous centres de comptadors en 2 edificis de 15 i 20 habitatges. L'antiguitat dels edificis fa que la xarxa sigui bastant deficient, així com que el sistema d'instal·lació sigui antiquat.

Els comptadors es troben actualment dins de cada habitatge i l'alimentació s'efectua amb un ramal únic que discorre per l'interior de cada habitatge i d'aquí fins al comptador existent.
Les canonades són de fibrociment, material ja obsolet que calia substituir.

S'instal·laran 12 bateries de comptadors d'aigua d'acer inoxidable, amb vàlvula de comporta i de retenció, connectades a la xarxa pública d'aigua potable.

Les obres van a càrrec de l'empresa berguedana Aïllaments i Instal·lacions Rial SL que ha ofert com a millores el soterrament d'una línia elèctrica per l'automatització d'un clorador a dipòsit d'aigua municipal, inversió que es portarà a terme en breu.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a