Gironella licita les obres anuals de pavimentació i arranjament de carrers

pl vila gironella

Aquesta actuació prioritza aquest any les millores en l’accessibilitat i mobilitat dels vianants

L’Ajuntament de Gironella licita les obres anuals de pavimentació i arranjament de diversos carrers del municipi per millorar l’accessibilitat i la mobilitat de vianants i   pacificar el trànsit rodat de vehicles. Aquesta actuació, de caràcter anual i que forma part del pla de mobilitat, inclou la creació de plataformes úniques, actuacions d’ordenació de la circulació, pavimentació de carrers i millores a l’accessibilitat.

Tal i com explica David Font, alcalde de Gironella, aquestes millores formen part del pla anual d’actuacions que s’ha anat implantant any rere any, amb una inversió total de 489.000€ en els últims 3 anys, i que han permès millor l’accessibilitat dels vianants, amb la creació de les plataformes úniques, crear un nou vial de sortida al barri de Cal Blau, millorar l’asfaltat dels polígons industrials, i crear passos de vianants elevats, entre altres. Font destaca que amb aquesta actuació es finalitza el compromís electoral de destinar 400.000€ a les millores de carrers a través de l’asfaltat i la millora de l’accessibilitat.

Les actuacions més importants se centren en la millora de la mobilitat dels vianants. Concretament es crearan 2 passos elevats, s’adaptaran 70 passos de vianants, que milloraran l’accessibilitat de 35 encreuaments, i es crearà una vorera de vianants per facilitar l’accés a peu a Viladomiu Vell. El projecte també inclou la creació d’una plataforma única al carrer Batlle Curtichs, l’ordenació de la circulació a la Plaça Padró, i la pavimentació de diversos carrers del municipi.

Les obres tenen un cost de 228.000€, dels quals l’ajuntament ha rebut una subvenció de 58.200€ de la Diputació de Barcelona, i n’ha sol·licitat una altra a l’IDAE, que està pendent de resolució, a l’IDAE per la implantació dels plans de mobilitat (48.220€).

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a