El Casal Cívic "La Llar" de Gironella és un servei diürn de promoció del benestar de la vellesa mitjançant el foment de la convivència i les relacions personals.

S'hi ofereix una programació de tallers formatius, sortides culturals i balls, alguns amb caràcter periòdic i altres més esporàdics.

Així mateix, disposen de servei de bar (per petits refrigeris i cafès), serveis de perruqueria, fisioteràpia i podologia al mateix Casal un dia a la setmana, amb hores concertades prèviament.

Plaça Campalans, s/n 08680 Gironella 93 825 02 37 llardavisgironella@gmail.com  lallargironella.wordpress.com De dilluns a divendres (exceptuant el mes d'agost) De les 15:00h a les 19:00h Erica Calatrava. Dinamitzadora
Edifici accessible

 

CONDICIONS D'ÚS

Per gaudir d'aquests serveis cal disposar del carnet d'usuari del Casal, segons consta al reglament d'ús del Casal Cívic La Llar que es pot consultar aquí.

PDF Reglament del Casal de la Gent Gran

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a