Un teixit associatiu que ens caracteritza

 

Aquest directori té com a objectiu poder conèixer i fer més fàcil el contacte amb les entitats i associacions de casa nostra.

Gironella té una gran vida associativa, al llarg de la història de la nostra vila, són moltes les entitats que han contribuït a dinamitzar i organitzar activitats per a tots els ciutadans.

*Actualitzat a setembre 2020.

 

Més de 40 entitats

 

 

Associació de Comerciants de GironellaASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE GIRONELLA

Organitzem la Fira de la Puríssima, a la Fira de Sant Josep posem les paradetes al Local del Blat, fem la promoció de Nadal, el Concurs d'Aparadors per a Carnestoltes... El nostre comerç està molt arrelat al poble, creiem que fent aquestes activitats donem a conèixer els serveis que podem oferir als nostres vilatans i vilatanes i a les persones que visiten Gironella.

Avinguda Catalunya, 73 08680 Gironella  648 718 237  ass.comerciantsgironella@gmail.com  Associació de Comerciants de Gironella

 

 

 

Berguedana de ThrashBERGUEDANA DE THRASH

Promocionem la música heavy organitzant activitats culturals enfocades cap a aquest estil de música. Ens agrada aquest estil de música i ens trobàvem que havíem de sortir de la comarca per assistir a aquests tipus d'esdeveniments.

Carrer Sant Francesc, s/n Baixos 08600 Berga 636 26 33 00  la.berguedana.de.thrash@gmail.com  laberguedanadethrash@hotmail.com my.space.com/laberguedanadethrash

 

 

Centre Cultural Al HoudaCENTRE CULTURAL AL HOUDA

Donem suport i ajudem als membres de la comunitat musulmana de Gironella i El Berguedà. Volem despertar l'interès i l'atenció per la llengua i la cultura àrab i fomentar iniciatives i experiències de debat i intercanvi en l'àmbit de la cultura àrab i islàmica. Són també objectius de l'entitat intensificar els vincles d'entreteniment entre la comunitat musulmana i la societat d'acollida, donar suport al col·lectiu de dones immigrants amb més dificultats, per tal d'evitar la seva exclusió social, contribuir a la lluita contra el racisme i la xenofòbia i crear un espai de diàleg i interacció amb l'administració local i comarcal.

Carretera de Berga, 14 Baixos 08680 Gironella  606 72 67 83  zahaf_1983@yahoo.es

 

 

Coral Estel GironellaCORAL ESTEL GIRONELLA

Fem concerts, espectacles musicals, misses, intercanvis musicals amb altres corals i Caramelles. També participem en actes com l'Onze de Setembre i Gironella. Difonem la cultura musical i col·laborem en mantenir viva la cultura catalana. A més, gaudim de la música i de la convivència entre els components de la coral.

Apartat de correus 14 08680 Gironella  687 79 88 75  coralestel@hotmail.com  coralestel.cat

 

 

Coral Infantil Les Veus de GironellaCORAL INFANTIL LES VEUS DE GIRONELLA

Apropem el cant coral als més petits. Ens ho passem bé cantant mentre aprenem eines bàsiques de musicalitat, afinació i tècnica vocal. El nostre repertori és variat i inclou nadales, que solem cantar per la Fira de la Puríssima, caramelles o cantates diverses i cançons que cada any presentem a final de curs en un concert.

Carrer Cap del Pla, 20 08680 Gironella  600 561 448/630 625 845  stfelius@tegasa.com  mariacasellasartigas@hotmail.com

 

 

Geganters de Gironella Viladomiu NouGEGANTERS DE GIRONELLA VILADOMIU NOU

Participem en trobades geganteres arreus del País, organitzem la trobada gegantera de Gironella i participem en actes culturals del poble. Ens agraden molt el món geganter i les tradicions catalanes.

93 825 15 39  maurviles@hotmail.com  webs.gegants.cat/gironella

 

 

Grup de grallers Miu MiuGRUP DE GRALLERS MIU MIU 9

Toquem la gralla. Actualment actuem a la Festa Major de Viladomiu Nou, a l'espectacle L'Onze de setembre i Gironella i a alguna cercavila. Ens divertim i passem una bona estona fent música engrescadora al carrer. A més, donem a conèixer un aspecte de la nostra cultura popular, que potser està una mica oblidada.

Carrer Viladomiu Nou, 44 08680 Gironella  93 822 84 65 / 93 825 03 31  xavipiteu@hotmail.com 

 

Grup de Teatre La GrescaGRUP DE TEATRE LA GRESCA

Fem obres de teatre i espectacles de carrer. A través de les obres i representacions acostem el nostre públic a una part de la nostra cultura popular. Creiem que és una manera de trobar-nos uns dies a la setmana una colla de gent que fa anys que ens coneixem i ens agrada fer teatre, per a nosaltres és una afició comuna.

Carretera Bassacs, 76 08680 Gironella  650 42 07 02 / 659 51 99 44  amicsdelteatre2011@gmail.com  lonzedesetembreigironella.com

 

 

Grup Vocal V9GRUP VOCAL V9

Fem concerts de cant coral amb veus simples i amb acompanyament musical. A més, participem a l'espectacle L'Onze de stembre i Gironella. El nostre lema és "Gaudir cantant" perquè ens agrada la música i el cant, pel plaer de cantar i harmonitzar les veus amb altres veus i amb diferents instruments musicals.

Carrer Viladomiu Nou, 44 08680 Gironella  93 822 84 65

 

 

 

Ampa Escola Gironella GironellaAMPA ESCOLA GIRONELLA

Fem activitats pels nens i nenes de l'escola, organitzem les activitats extraescolars i d'altres. El nostre principal objectiu és que tots els nens i nenes de l'escola puguin accedir a les activitats extraescolars i s'ho puguin passar bé.

Avinguda Catalunya, 107 08680 Gironella  93 825 09 35  ampaceipgironella@gmail.com  agora.xtec.cat/ceipgironella/intranet

 

 

Ampa Escola Sant Marc Cal BassacsAMPA ESCOLA SANT MARC CAL BASSACS

Organitzem activitats extraescolars durant el curs i tallers d'estiu, facilitem la compra de material escolar a les famílies (xandalls, bates i llibres de text), ajudem l'escola amb la compra de material i pagament de la monitora de menjador i col·laborem en l'organització del Concurs de Dibuix que es fa anualment (Festa de l'escola) i en altres activitats de l'escola. També organtizem la Cavalcada dels Reis d'Orient a Cal Bassacs, juntament amb les AAVV de Cal Bassacs i Viladomiu Vell i participem en festes i tradicions (com Caramelles, Sant Jordi...)

Carrer Miquel Martí i Pol 08680 Gironella  93 822 82 87  ampa@escolasantmarcbassacs.cat

 

 

Ampa Estel Gironella-BassacsAMPA ESTEL GIRONELLA-BASSACS

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de la Llar d’Infants Estel Gironella-Bassacs és una entitat sense ànim de lucre que pretén ser oberta i participativa, dinàmica, amb bona comunicació i amb els recursos suficients per a poder ser actius i gestionar aspectes relacionats amb la nostra Llar d'infants

Carrer Farguell, s/n 08680 Gironella   ampaestelgironellabassacs@gmail.com

 

 

Ampa FEDAC GironellaAMPA FEDAC GIRONELLA

Organitzem diferents activitats extraescolars, tallers d'hivern i d'estiu, participem en les festes del centre (castanyada, pessebre vivent, cursos de sardanes, dia d'esports d'aventura, festa de final de curs...) També fem activitats culturals, xerrades, sortides al teatre, cursos de sardanes i participem amb veu en òrgans com el Consell Escolar.

Carrer Joan Baptista La Salle, 2 08680 Gironella  93 825 04 26  ampaanunciatagironella@gmail.com  ampaanunciatagironella.blogspot.com

 

 

Ampa IES Pere FontdevilaAMPA IES PERE FONTDEVILA

Organitzem i financem activitats tant per a pares i mares, com per a l'alumnat i ajudem sempre que se'ns demana en l'organització d'activitats del centre. Col·laborem en la millora de l'ensenyament dels nostre fills i filles.

Carrer Pont de les Eres, 4 08680 Gironella  93 822 86 60  ampa@iesperefontdevila.cat  blocs.xtec.cat/ampaiesperefontdevila

 

 

Associació del Despertar InteriorASSOCIACIÓ DEL DESPERTAR INTERIOR

Organitzem xerrades, tallers i activitats esportives i de creixement personal. Ajudem a la gent en el seu creixement personal, a conèixer i aprendre tècniques d'autoajuda, tot treballant la salut i la forma física.

Avinguda Catalunya, 89 08680 Gironella  93 822 85 29  ledendeva@hotmail.com  ledendeva.blogspot.com

 

 

 

Centre Alpí GironellaCENTRE ALPÍ GIRONELLA

Organitzem el Cicle d'Audiovisuals de Muntanya, la Pedalada de Gironella i activitats esporàdiques com el raid d'aventura, la cursa de muntanya... També gestionem les llicències federatives. Donem a conèixer l'esport de muntanya a la població perquè la gent hi participi i s'hi engresqui.

Carrer Pla de Corbera, 1 08680 Gironella   669 75 72 75  josep@serviobres.cat centrealpigironella.net

 

 

Club Atletisme GironellaCLUB ATLETISME GIRONELLA

Organitzem el Memorial Pep Estrada, la portada de la Flama del Canigó, la Cursa Popular de Sant Jaume... Ens agrada i ens sentim satisfets de treballar per al nostre poble, especialment per al jovent i per a la canalla.

 Carretera de Bassacs, 46 2n 2a 08680 Gironella   93 825 14 05   milaboletus@hotmail.com

 

 

Club Patí BerguedàCLUB PATÍ BERGUEDÀ

Som un club de patinatge artístic federat on ensenyem totes les disciplines del patinatge: lliure/individual, grups xou, i escoles.

  618 931 039   clubpatibergueda@gmail.com 

 

 

 

Club Volei GironellaCLUB VOLEI GIRONELLA

Primer club de volei de Gironella. Compta amb tres equips, els veterans, el Cadet Femení i el Juvenil Femení. Organitzadors del torneig de  Nadal 4x4 Gironella i el torneig de volei 4x4 de Festa Major

  628 33 96 71   voleigironella@gmail.com  Club Volei Gironella

 

 

Club Bàsquet ViladomiuCLUB BÀSQUET VILADOMIU

Competim a la Lliga de Bàsquet d'aficionats del Bages. Mantenim i impulsem el bàsquet a la nostra vila.

Carrer Viladomiu Nou, 17 08680 Gironella  93 822 88 31  fraruarg@hotmail.com

 

 

 

Club de tennis GironellaCLUB DE TENNIS GIRONELLA

Fomentem la pràctica del tennis a la nostra vila, amb l'objectiu de què el jovent de Gironella s'iniciï en la pràctica d'aquest esport.

Carrer Pla de Corbera, 37 08600 Gironella  689 00 53 31  miromoneny@yahoo.es

 

 

 

Club Futbol Atlètic GironellaCLUB FUTBOL ATLÈTIC GIRONELLA

Som un club esportiu dedicat a la pràctica del futbol de formació i amateur. Organitzem el Torneig Futbol Base - Vila de Gironella en nivells prebenjamí, benjamí i aleví, el Torneig de Veterans i el Torneig de Futbol-7. Participem a la Quina de Gironella i a la Fira de la Puríssima. El futbol base, a més de la pràctica de l'esport, implica altres funcions formatives i socials molt importants pel jovent. Pel que fa al futbol amateur, la pràctica esportiva està encaminada a la competició.

Apartat de correus 5 08680 Berga  629 32 94 84  atg@atgironella.com  atgironella.com

 

 

Club Petanca GironellaCLUB PETANCA GIRONELLA

Participem a competicions esportives com el Torneig Social, el Torneig 8 hores de petanca Festa Major, el Torneig de Bages i fem competicions cada dissabte a la pista de petanca. També fem un sopar de germanor al final de cada temporada. Ens agrada jugar a la petanca i competir amb altres pobles de dins i de fora de la comarca.

Carrer Verdaguer, 24 Àtic 1a 08680 Gironella  93 822 84 49

 

 

Club Petanca Viladomiu NouCLUB PETANCA VILADOMIU NOU

Participem amb un equip de quinze jugadors a la 1a divisió de la Lliga Comarcal del Bages, i amb un equip de trenta jugadors a la 3a divisió de la Lliga Comarcal del Bages. També participem a la Copa President i organitzem les 8 hores de Petanca a Viladomiu Nou, on participen jugadors del club i del municipi de Gironella, fent un sopar de germanor conjunt. Per la Festa Major de Viladomiu Nou, fem el memoria Ton Ballús, on ens enfrontem el Viladomiu Nou i el Gironella, lluitar per un trofeu.

Carrer Viladomiu Nou 08680 Gironella  93 825 11 32 / 93 822 81 84  josep.canal@telefonica.net  alfonsballus@hotmail.com

 

 

Escuderia GironellaESCUDERIA GIRONELLA

Organitzem proves esportives automobilístiques amb regularitat, com el Critèrium del Berguedà (ral·lis), la Puajda Gironella-Casserres o el Clàssic Vila de Gironella (amb vehicles clàssics). A més, cada trimestre fem una publicació de la revista Tot Motor. Amb aquestes activitats volem promocionar l'afició al motor a tota la comarca.

Carrer Balmes, 2 baixos Apartat de correus 31 08680 Gironella  675 72 26 87  escg@escgironella.com  escgironella.com

 

 

Esport Ciclista GironellaESPORT CICLISTA GIRONELLA

Fem sortides cada diumenge amb bicicleta de carretera o muntanya. També organitzem la Duatló de la Festa Major, la Pedalada BTT i Cicloturistes. Ens agrada practicar aquest esport i col·laborar en les activitats del poble.

93 825 04 22 / 93 825 05 40  escg@escgironella.com  esportciclistagironella.blogspot.com

 

 

Penya Blaugrana GironellaPENYA BLAUGRANA GIRONELLA

Som seguidors i socis del Barça que fem activitats relacionades amb el nostre equip. Al local social es poden verue tots els partits del Barça i quan hi ha esdeveniments importants, com poden ser finals, es munten pantalles gegants per veure els partits i es sortegen entrades.

Passatge Alsina, 1 08680 Gironella  669 98 08 82 / 93 822 84 34  penyablaugranagironella@gmail.com

 

 

Societat de pescadors del Baix BerguedàSOCIETAT DE PESCADORS DEL BAIX BERGUEDÀ

Organitzem concursos de pesca, repoblacions de peixos al riu i intentem facilitar a tots els socis i sòcies l'esport de la pesca, perquè tothom en pugui gaudir a casa nostra.

Carrer Puig Sacalma, 2 Porta 5 08680 Viladomiu Vell (Gironella)  93 822 82 85

 

 

Unió Ocellaire de GironellaUNIÓ OCELLAIRE DE GIRONELLA

Fem 20 certamens locals, un certamen comarcal i un per a la Festa Major de Gironella. El certamen local forma part de la lliga entre societats del Bages, el Berguedà, l'Anoia, el Baig Llobregat i el Vallès. Ens agrada gaudir de la nostra afició amb amics i socis.

Carretera de Vic, 111 08680 Gironella  649 82 86 48

 

 

Associació Volei GironellaASSOCIACIÓ VOLEI GIRONELLA

L’Associació Volei Gironella és una entitat esportiva que sorgeix de les activitats extraescolars, dels tornejos disputats amb els amics i de les estones passades jugant a volei platja a la piscina municipal. El nostre principal objectiu és fomentar la pràctica del voleibol a tots els nivells, ja sigui en pista o platja a l’estiu, entre els vilatans de Gironella i també organitzar tornejos al llarg de l'any com són el torneig open mixte 4x4 o el torneig de festa major, entre altres.

Carrer Baldius, 5 08680 Gironella  659 31 80 50 / 679 12 81 61  avgironella@gmail.com
  Associació Volei Gironella

 

 

 

Agrupament escolta i guia Sebastià MontravetaAGRUPAMENT ESCOLTA I GUIA SEBASTIÀ MONTRAVETA

Alguns caps de setmana fem sortides de dissabte a la tarda fins diumenge al matí. Fem també activitats especials destinades al poble de Gironella o a la societat que ens envolta. Al final del curs escolar anem de campaments o de ruta, segons les edats, durant uns 7 o 10 dies, a algun indret del nostre país. Infants i jovent ens reunim i, a través de jocs, xerrades, tallers i un ampli ventall d'activitats educatives, descobrim la realitat que ens envolta, aprenem a ser crítics amb la societat on vivim i desenvolupem la capacitat de participar activament i d'implicar-nos amb l'entorn per tal de transformar-lo. També fomentem valors com la convivència i el respecte a la natura.

Plaça de l'Església, s/n 08680 Gironella  aeigsebastiamontraveta@gmail.com

 

 

Associació de joves deASSOCIACIÓ DE JOVES DE GIRONELLA

Fem excursions, activitats esportives, artístiques i lúdiques, debats i conferències, celebracions festives i àpats populars. Volem potenciar les activitats del jovent als àmbits polítics, cívics, socials i culturals de Gironella i rodalies, atendre les seves necessitats d'informació, formació, assessorament i donar suport als seus projectes culturals, socioecòmics i solidaris. Busquem ajudar a unir i coordinar el jovent, fomentant la seva participació, donar suport i defensar als i a les joves de Gironella i cooperar amb altres entitats.

Carrer Mossèn Bover, 4 Baixos 08680 Gironella  jovesgironella@gmail.com

 

 

Joventut Nacionalista de CatalunyaJOVENTUT NACIONALISTA DE CATALUNYA

Som una organització política juvenil creada l'abril de 1980, a partir de les Joventuts de Convergència Democràtica de Catalunya, existents des del 1976, les Joventuts d'Esquerra Democràtica de Catalunya i el Front Nacional de Catalunya. Reivindiquem el dret d'autodeterminació i la idea dels Països Catalans. Ens definim com a sobiranistes i treballem per desenvolupar la consciència nacional del jovent situant-nos a l'esquerra de CDC, partit al qual donem suport crític.

Carretera de Sant Fruitós, 13 Baixos 08600 Berga  93 822 04 93  bergueda@jnc.cat jnc.cat  JNC Berguedà

 

 

 

ARADAASSOCIACIÓ DE DONES ATENEA XXI

Som una entitat sense ànim de lucre. L'objectiu principal d'ADA XXI és aconseguir la igualtat de gènere, l'empoderament de les dones i el teiximent de connexions entre elles per tal d'aconseguir el seu benestar personal, social i físic a través del desenvolupament d'activitats de tipus cultural, social, informatiu, esportiu... com ara tallers, xerrades, debats, espais de relació, festes, activitats físiques, etc.

Carrer Verdaguer, 28 08680 Gironella  650 55 67 19  atenea.ada@gmail.com

 

 

Associació de gent gran GerundellaASSOCIACIÓ DE GENT GRAN GERUNDELLA

Fem viatges, caminades populars, dinars de germanor, una setmana cultural que inclou xerrades sobre seguretat, gent gran, primers auxilis... També fem gimnàstica, tallers d'informàtica i treballs manuals a la Llar de Gironella. Volem que la gent gran pugui ampliar els seus coneixements, que participi en activitats per a millor la seva mobilitat i mantenir les habilitats manuals, procurant que s'integrin en la vida social del poble.

Plaça Campalans, s/n 08680 Gironella  93 825 02 37  gerundella@gmail.com

 

 

Bombers voluntaris de GironellaBOMBERS VOLUNTARIS DE GIRONELLA

Fem qualsevol tipus de servei relacionat amb els bombers: Incendis, accidents de trànsit, focs forestals... Ho fem per vocació de servei a la vila i a la societat catalana en general.

Carrer Estudis, s/n (Parc de Bombers) 08680 Gironella  93 822 84 80 / 647 44 99 32  bombersgir@gencat.cat

 

 

Càrites Parroquial GironellaCÀRITES PARROQUIAL GIRONELLA

Donem suport a la gent gran, ajudem les famílies i els transeünts, visitem els malalts, fem repàs amb els infants de l'escola, donem suport a les dones marroquines...

Plaça Església, 3 08680 Gironella  93 825 01 28  joanviladot@hotmail.com

 

 

Creu Roja BerguedàCREU ROJA BERGUEDÀ

Som una organització no governamental d'àmbit internacional, que donem suport a les persones i col·lectius més vulnerables, en el nostre cas, de la comarca del Berguedà.

Carrer Barcelona, 26 Baixos 08600 Berga  93 825 00 05 / 93 821 33 11  roser.bergueda@creuroja.org  cruzroja.es

 

 

Mans Unides BerguedàMANS UNIDES GIRONELLA

Som una organització no governamental de l´església catòlica, formada per voluntaris. La seva finalitat és la de lluitar contra la fam, la pobresa, el subdesenvolupament i les causes que les provoquen. Mans Unides Gironella es mou amb un seguit d´activitats com mercadets Solidaris, tómboles, sopars, concerts, tallers de Nadal i Venda de Comerç Just tot l'any.

93 825 02 73 / 93 825 07 05 / 93 825 15 49  nurirusi@gmail.com

 

 

 

AAVV Barri de l'EsglésiaAAVV BARRI DE L'ESGLÉSIA

Organitzem la festa del barri, que sempre és el segon dissabte d'agost, i celebrem la castanyada per a tots els socis i sòcies. Ens agrada disfrutar i fer passar-ho bé als altres veïns i veïnes del barri.

Plaça Església, 14 08680 Gironella  93 825 07 52  sancheztuneu@yahoo.es

 

 

AAVV Cal BassacsAAVV CAL BASSACS

Assumim la representació dels veïns i veïnes agrupats en l'associació i fomentem activitats d'índole legal que condueixen a elevar el nivell de vida del barri.

Carrer Miquel Martí i Pol, 13 08680 Gironella  aavvbassacs@gmail.com

 

 

AAVV Cal BlauAAVV CAL BLAU

Organitzem la Festa Major de Cal Blau, celebrem la Castanyada, fem un sopar el dia de l'associació i organitzem reunions periòdiques.

Carrer Joan Miró, 4 08680 Gironella  687 79 88 75  joruba6@gmail.com  calblau.blogspot.com

 

 

AAVV Cap del PlaAAVV CAP DEL PLA

Representem els veïns i veïnes del barri i fem el contacte amb les institucions, sobretot amb l'Ajuntament. També col·laborem amb el CAP en el programa de vacunació. Ens encarreguem de la felicitació, la loteria i les llums per Nadal, adquirim el gasoil per a la calefacció de forma col·lectiva i fem l'ofrena conjunta de l'11 de Setembre. La finalitat de l'entitat és procurar que el barri estigui viu i tingui unes bones condicions en general.

Carrer Cadí, 32 08680 Gironella  93 822 82 18  avcapdelpla@gmail.com

 

 

AAVV Font dels TorracsAAVV FONT DELS TORRACS

Millorem els espais públics del nostre poble, realitzant diferents activitats per a tots els veïns. Hem contribuït a recuperar l'antiga festa major i l'antiga font del barri. La nostra associació reivindica que des de fa molts anys, al barri non s'hi han destinat ajudes públiques.

Carrer Nostra Senyora de la Llum, 12 08680 Gironella  648 69 35 91 / 620 46 96 91  assoc.veins.fdt@hotmail.com

 

 

AAVV Sant Marc Viladomiu VellAAVV VILADOMIU VELL

Canalitzem les opinions dels veïns i veïnes davant les autoritats i organitzem activitats de caràcter festiu o d'altres a la Colònia. Defensem els interessos veïnals i vetllem pel bon estat i manteniment de la Colònia de Viladomiu Vell. A més, volem mantenir les tradicions, la singularitat i la identitat de la Colònia.

Carrer Puig d'Alp, Escala 1 1r 1a 08680 Gironella  699 480 909  aavvviladomiuvell@gmail.com

 

 

AAVV Viladomiu NouAAVV VILADOMIU NOU

Celebrem actiivats diverses: La Cavalcada de Reis, la Revetlla de Sant Joan, la Festa dels Jubilats, la Festa Major (De divendres a diumenge), l'11 de setembre (canvi de la senyera i arrossada). També fem calçotades, caminades, sardinades i sopars a la Plaça (al mes de juliol). Tot plegat per tenir una colònia viva i activa.

Carrer Ventet, 51 08680 Gironella  93 825 11 09 / 626 04 92 32  aavv.vil9@hotmail.com

 

 

Associació de propietaris de Cal Ramons de GironellaASSOCIACIÓ DE PROPIETARIS DE LA URBANITZACIÓ DE CAL RAMONS DE GIRONELLA

Recollim informació municipal rellevant i la comuniquem als socis i sòcies, també comuniquem a l'Ajuntament les mancances de la nostra comunitat. D'altra banda, organitzem activitats culturals conjuntes, com una Festa Major de la urbanització. Vetllem per crear cohesió veïnal i perquè es compleixin els nostres drets, així com també tothom compleixi els seus deures com a veïns i veïnes.

Carrer Pau Claris, 9 08680 Gironella  686 435 104  calramons@gmail.com  urbcalramons

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a