El 8 de maig comença la preinscripció a les llars d’infants municipals

 pati llar d'infants gironella

S’ofereixen 41 places a noves sol·licituds

L’Ajuntament de Gironella ha publicat l’oferta educativa de les llars d’infants municipals pel curs 2024/2025. Hi haurà 65 places, 24 estaran ocupades per infants que ja estan escolaritzats als centres aquest curs i que no han finalitzat la seva etapa educativa, i 41 estaran disponibles de cara a les noves sol·licituds.

La Llar d’Infants de Gironella oferirà 31 places per a nou alumnat, 8 de I0 (0 – 1 anys), 9 a I1 (1 – 2 anys), i 14 a I2 (2 – 3 anys), i a Cal Bassacs s’oferiran 10 places a l’aula mixta, que inclou I1 i I1 (1 – 3 anys). Ambdós centres es basen en una metodologia experimental i vivencial,  en la que l’infant és el protagonista del seu propi aprenentatge. Els infants poden explorar, observar, manipular, crear i experimentar amb materials naturals. Els centres organitzen espais i materials per a mantenir viu l’interès i la curiositat dels infants, i es treballa en contacte amb la natura, oferint materials naturals, reciclats i reals. 

El període de preinscripció començarà el proper 8 de maig, i les sol·licituds es podran presentar fins el 22 de maig a través d’una instància genèrica per la seu electrònica o presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (cal cita prèvia). La instància haurà d’anar acompanyada de la sol·licitud de preinscripció, que es pot descarregar en aquest enllaç, una còpia del DNI de la persona que firma la sol·licitud, el llibre de família, la targeta sanitària de l’infant i en cas de ser família nombrosa o monoparental la documentació que ho acredita.

Consultar l'oferta de places.

CALENDARI

Presentació de sol·licituds: del 8 al 22 de maig de 2024 (ambdós inclosos)

Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 31 de maig de 2024

Presentació de reclamacions: del 3 al 7 de juny de 2024

Sorteig del número de desempat: 12 de juny de 2024

Llista ordenada definitiva: 14 de juny de 2024

Matrícula: Alumnes preinscrits amb plaça assignada: del 17 al 28 de juny de 2024

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a