Presenten a Viladomiu Vell els projectes urbanistics per revitalitzar les colònies

 0712 arquitectes viladomiu vell

Els projectes han estat elaborats per estudiants del màster d’arquitectura de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV), vinculada a la UPC

Aquest cap de setmana Viladomiu Vell va acollir la presentació dels projectes urbanístics per revitalitzar les colònies del municipi de la mà dels estudiants del màster d’arquitectura de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV), vinculada a la UPC.

En total es van presentar 18 projectes dividits en 4 àmbits, 3 projectes referent al teixit residencial, 6 al teixit industrial, 3 a habitatges – teixit industrial i 6 a espai públic i paisatge. David Font, alcalde de Gironella, explica que aquesta iniciativa “ha estat una sacsejada veïnal i al municipi de com podem donar la volta a les colònies industrials, plenes de patrimoni, i donar-hi una nova oportunitat.”

El consistori ja ha fet un ajusta en al planejament urbanístic per facilitar la transformació d’aquests espais industrials amb altre usos, facilitant així les possibilitats de que aquests projectes puguin acabar sent, en un futur, una realitat, comenta Font.

El projecte es va iniciar l’any 2018, amb la visita dels estudiants al municipi per conèixer l’entorn. Més endavant, van fer una estada, un debat col·lectiu i una jornada de participació oberta, activitats que van comptar amb la participació dels veïns de les colònies.

Els projectes presentats es poden consultar en aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a