Es reparteixen més de 100 roses a persones majors de 80 anys que viuen soles

0423 rosessolidaries La iniciativa forma part del projecte Roses Solidàries

En motiu de la Diada de Sant Jordi s’han repartit més de 100 roses fetes a mà a persones majors de 80 anys que viuen soles. En total, més de 90 voluntaris han participat als tallers de creació de roses i les han repartit.

El projecte Roses Solidàries, que enguany celebra la sisena edició, va sorgir de la col·laboració entre els serveis socials municipals, i el Casal de la Gent Gran “La Llar” , i està obert a totes les persones i entitats del municipi. Una de les novetats d’enguany és la implicació del Servei Socioeducatiu Itinerant del Berguedà (SSIB) i Gironella tots eduquem en l’elaboració de les roses, així com la implicació dels centres educatius, l’AEIG Sebastià Montraveta, el Centre Pedraforca, treballadores del CAP i professionals i regidors de l’ajuntament en repartir les roses.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les Persones, valora molt positivament l’experiència i agraeix el paper dels voluntaris. Terricabres, es mostra satisfeta amb la implicació de les entitats, que va en augment any rere any.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a