El Nucli Històric s’omplirà de màgia per la tercera edició de Magikae

El Festival de Màgia Vila de Gironella se celebrarà el 7 d’abril

Diumenge 7 d’abril el Nucli Històric de Gironella serà l’epicentre de Magikae, el Festival de Màgia Vila de Gironella, que enguany arriba a la tercera edició. Durant tot el dia s’ha organitzat una marató de diversos espectacles de màgia que permetran endinsar-se en aquest món amb shows per a tots els públics.

El tret de sortida del festival serà a les 10.30h del matí, amb el curs de màgia per a infants de 8 a 12 anys a l’Espai Santa Eulàlia. A l’acabar, agafarà el relleu Fèlix Brunet, amb l’espectacle itinerant Bicicadabra. A les 12.00h la plaça de la Vila acollirà el show Confeti, de Francis Zafrilla, i a la una del migdia, Txema Muñoz presentarà el nou espectacle Gota. Les activitats es reprendran a les quatre de la tarda, amb Contrastes d’Álvaro Oreja, a l’Espai Santa Eulàlia, a dos quarts de 5 serà el torn de Shado, amb cleptómago, i el punt i final el posarà el Mag Lari, amb un espectacle a l’Espai el Blat.

Lluís Vall, regidor de Cultura, ha destacat la varietat d’espectacles dins el festival, ideat pel mag Jordi Pota, en el que es preveuen activitats lúdiques però també educatives per introduir els infants al món de la màgia. Vall  s’ha mostrat satisfet amb la bona acceptació que té el Festival i ha defensat l’aposta ferma de l’Ajuntament per oferir tot tipus de cultura al municipi, no només música i teatre.

PROGRAMA

Curs de màgia amb Álvaro Oreja. Fabricant il·lusions. 10.30h – Espai Santa Eulàlia – 2€. Reserva plaça a culturitzat.cat. Per a infants de 8 a 12 anys.

Bicicadabra de Fèlix Brunet. 11.30h -  Inici. Espai Santa Eulàlia. Espectacle itinerant. Gratuït

Confeti! de Francis Zafrilla. 12.00h - Plaça de la Vila. Gratuït

Gota de Txema Muñoz. 13.00h – Placeta del blat de moro. Gratuït

Contrastes d’Álvaro Oreja. 16.00h – Espai Santa Eulàlia. Aforament limitat a 40 persones. Gratuït

Cleptómago de Shado. 16.30h – Plaça de la Vila. Gratuït

Mag Lari. 18.00h – Espai el Blat. 10€ entrada anticipada a www.culturitzat.cat – 12€ a taquilla

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a