Gironella instal·la 11 punts wifi gratuïts en espais públics

 

La instal·lació ha estat subvencionada per la Unió Europea

L’Ajuntament de Gironella ha instal·lat 11 punts d’accés WiFi gratuïts distribuïts a diferents punts del municipi, a la plaça de l’Estació, a la Zona esportiva, a la Plaça de la Vila, a l’Espai Sant Tomàs i a l’edifici de l’Ajuntament.

Els punts WiFi ja estan en un funcionament i són gratuïts, per connectar-se no és necessari registrar-se, només cal seleccionar la xarxa “WIFI4EU”, i acceptar les condicions d’ús. Els usuaris podran navegar a una velocitat mínima de 30mbps sense limitació.

“Oferir punts wifi ens espais públics era una dels projectes prioritaris del nostre equip”, explica David Saborido, regidor de comunicació. L’Ajuntament va aconseguir la subvenció a la tercera convocatòria, l’abril del 2019, però la instal·lació s’ha endarrerit a causa de la Covid-19.

La instal·lació d’aquests punts ha tingut un cost de 15.000€ que han estat subvencionats per la Unió Europea, en marc de la iniciativa WiFi4EU.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a