Gironella constitueix el primer Consell de Joves del municipi

1130 constitucio consell joves

Acte de constitució del consell

 

Aquesta tarda l’Espai Santa Eulàlia ha acollit la constitució del primer Consell de Joves del municipi. El consell està format per 8 alumnes de primer a quart d’ESO de l’IES Pere Fontdevila. Aquest nou òrgan municipal serà l’encarregat d’escollir un projecte pel municipi adreçat a joves de 12 a 18 anys.

Els consellers i les conselleres han estat elegits per l’alumnat de l’institut, i a partir d’ara, s’encarregaran de presentar projectes destinats al jovent i desenvolupar-els perquè es converteixin en una realitat. Anna Ferrer, regidora de Joventut, explica que la creació d’aquest Consell permetrà donar continuïtat al Consell d’Infants, apropar la política i l’Ajuntament al col·lectiu jove i fer-los partícips del què passa al municipi.

Ferrer explica que disposen d’un pressupost anual de 6.000€ per invertir en el projecte i accions que escullin, el mateix que el Consell d’Infants, i comptaran amb el suport de tot l’equip de tècnics municipals.

David Font, alcalde del municipi, també ha estat present a la constitució del nou òrgan, i ha destacat la importància que el jovent pugui participar, gaudir i fer propostes pel municipi. Font els ha animat a implicar-se al municipi, a viure més de prop el dia a dia del consistori, i a que s'impregnin de l'experiència per si en un futur ho viuen des de l'altra banda, com a regidors i regidores.

Membres del Consell de Joves

  • Jan Martínez
  • Sílvia Molina
  • Ainhara Vilà
  • Paula Polonio
  • Guillem Prenafeta
  • Biel Gonzalez
  • Pol Fornells
  • Martí Puig

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a