Gironella commemora el 25-N amb activitats per a tots els públics

 1102 activitats 25n

El consistori se suma a la campanya “Això va de drets” del Consell Comarcal del Berguedà

L’Ajuntament de Gironella participa a la campanya “Això va de drets” elaborada des de la subcomissió de prevenció del Protocol per a l’Abordatge Integral de les Violències Masclistes del Berguedà, per commemorar el 25-N, el Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències contra les Dones.

Diumenge 26 de novembre, de 10.30h a 13.30h la plaça de l’Estació acollirà l’activitat infantil i familiar “Conèixer per respectar: jocs per entendre la diversitat i fomentar la igualtat”, de La Tribu Juganera, un projecte per fomentar la importància del joc en la infància, creant espais de joc compartit. El 14 de desembre hi haurà dues sessions del monòleg “No solo duelen los golpes” de Pamela Palenciano, una al matí interna per l’alumnat de l’INS Pere Fontdevila, i una oberta a tothom a les 91.30h a l’Espai el Blat. L’obra narra la vivència personal de l’actriu, comunicadora i activista en una relació que es va tornar violent amb el pas del temps.  En paral·lel a aquestes activitats divendres 24 de novembre hi haurà un Punt Lila Diürn a l’INS Pere Fontdevila.

Marisa Bisbal, regidora de Polítiques d’igualtat, explica que durant tot l’any des de l’Ajuntament es treballa per a l’eliminació de les violències contra les dones, amb la instal·lació de punts liles per Festa Major, realitzant tallers als centres educatius, i oferint suport i acompanyament des de Serveis Socials.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a