Gironella contracta 1 jove tutelat a través del Programa Treball i Formació del SOC

 treball formacio soc tutelats

El jove treballarà durant un any al servei municipal d’obres

L’Ajuntament de Gironella ha contractat durant aquest 2022-2023 un jove que va ser tutelat per l’Administració de la Generalitat de Catalunya d’entre 17 i 25 anys en situació d’atur, que resideix al municipi a través del Programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya, específic per a Joves Tutelats i Extutelats.

Aquest programa inclou accions de contractació, formació i acompanyament. El programa facilita una formació de 60 hores en competències digitals bàsiques i una experiència laboral en un entorn protegit i el prepara abans de poder-se incorporar a un entorn productiu ordinari. Finalment l’acció d’acompanyament s'ha dut a terme amb el suport d’una tècnica del Consell Comarcal del Berguedà que ha vetllat pel seguiment i continuïtat del jove al programa així com el suport i desenvolupament d’habilitats i competències.

En aquest sentit, durant els 12 mesos de contractació, el jove ha treballat al servei d’obres municipal i ha portat a terme tasques d’arranjament de camins, zones verdes, manipulació de maquinària, així com tasques de manteniment.

El contracte de treball està efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’ordre EMT/176/2021 i cofinançat al 50% pel Fons Social Europeu, sota el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

 treball formacio soc tutelats

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a