L’Ajuntament de Gironella consolida la plantilla d’agents locals amb la incorporació de 3 agents

Els nous agents s’incorporaran el 15 de gener

L’Ajuntament de Gironella consolida la plantilla d’agents locals amb la incorporació de 3 agents al cos, formant un equip de 4 persones permanents. Els nous agents s’incorporaran el proper 15 de gener.

Gerard Iglesias, regidor de Seguretat i emergències, explica que la voluntat del consistori era estabilitzar definitivament el cos d’agents locals, que en els últims mesos s’havia reduït, i poder reforçar la presencia policial garantint així la seguretat de la ciutadania.  “Les noves incorporacions permetran fomentar més el patrullatge a peu, tant a Gironella centre com als barris”, explica Iglesias, que defensa que “estar a prop de la gent i ajudar és essencial.” La voluntat de l’àrea és poder ser més propers i visibles, i poder conscienciar a la ciutadania com a pas previ a imposar sancions.

El regidor també ha destacat  la feina del cos, que l’any 2023 va fer més de 2.900 serveis, incloent infraccions de trànsit, incidències a la via pública, atenció a la ciutadania i el seguiment del compliment de les ordenances municipals. En concret, han fet més de 1.300 serveis de trànsit, que inclouen protecció escolar, vigilància del transit, o regulació de la circulació, han tramitat 59 expedients sancionadors per abandonament de residus i atès 90 incidències a la via pública, entre d’altres.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a