Pis d’emergència social al municipi de Gironella

Pis d’emergència social al municipi de Gironella

La Regidoria d’Atenció a les Persones finalitza les tasques de rehabilitació i condicionament d’un habitatge d’emergència social

L’Ajuntament de Gironella ha finalitzat les tasques de rehabilitació i condicionament d’un habitatge d’emergència social ubicat a l’Avinguda Catalunya, 2 destinat a persones i famílies en situacions de risc d’exclusió social.  

Mònica Flores, regidora d’Atenció a les Persones, explica que la gestió d’aquest recurs, el pla de treball amb la família i seguiment serà a través de l’Equip Bàsic d’Atenció Social (EBAS) de l’Ajuntament i s’hi podrà optar sota petició.

L’habitatge d’emergència, que ha estat parcialment finançant per l’Oficina de promoció i Gestió de la Diputació de Barcelona amb l’aportació de 15.500 euros, ha tingut un cost total de 18.000 euros

El nou recurs, totalment moblat i amb tots els utensilis necessaris, està adreçat a persones i famílies amb risc d’exclusió social i vulnerabilitat, que han perdut la seva llar i necessiten un allotjament urgent de forma temporal. Flores ha especificat que aquest pis també està adreçat a aquelles persones i famílies en situació de violència de gènere.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament de Gironella, com a administració més propera a la ciutadania, enforteix les polítiques socials en matèria d’habitatge a nivell municipal en el context d’una crisi econòmica que es manté des de fa sis anys.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a