L'Ajuntament de Gironella obre dues noves places de feina dins del Programa Inclou

cromo ajuntament

Amb aquesta convocatòria, 44 persones s’hauran beneficiat del programa en els cinc anys que porta en funcionament

L’Ajuntament de Gironella ha obert una convocatòria per seleccionar dues persones per incorporar-se a la plantilla municipal durant un període de sis mesos en les funciones de de manteniment de la via pública i d’espais municipals. Com determinen les bases, el contracte laboral que se subscriurà per a cada treballador/a preveu un promig de 37,5h setmanals de dilluns a divendres, de les quals, el 10 % seran destinades a formació.

El sou mensual brut és el que marca el conveni, segons la categoria laboral AP, amb un complement de destí 10 i un complement específic de 2.795,80€/any bruts . Podeu consultar tots els detalls i requisits de la convocatoria clicant aquí

Sol·licituds obertes de l’1 al 15 de setembre 

El procés de selecció començarà el dia 1 de setembre, amb l’obertura del període de sol·licituds, que es tancarà el dia 15 del mateix mes. El dia 18 es validaran les persones admeses i excloses, i el dia 21 es faran les entrevistes i s’elaborarà la llista de persones seleccionades. La incorporació al lloc de treball serà el dia 2 d’octubre.

44 beneficiaris en 5 anys

Amb aquesta nova convocatòria, l’Ajuntament de Gironella segueix enfortint un projecte que té la finalitat de promoure la integració social i laboral de persones del municipi en situació d’exclusió social. Des de l’any 2012, l’Ajuntament ha convocat com a mínim quatre places cada any. En total, amb aquesta convocatòria s’arribarà als 44 beneficiaris del programa, una xifra que l’alcalde de Gironella, David Font, considera molt satisfactòria. Així mateix, Font reivindica que aquest programa es va posar en marxa i es manté en actiu gràcies, només, al pressupost que hi destina l’Ajuntament. D’aquesta manera, els Plans Inclou es combinen, alhora, amb altres plans que ofereixen institucions com la Generalitat i la Diputació de Barcelona.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a