L’Ajuntament de Gironella ofereix un servei gratuït de suport emocional i acompanyament al dol

atenció psicològica 

El servei es pot sol·licitar a través de la pàgina web, APP o per telèfon

L’Ajuntament de Gironella, des de la Regidoria d’Atenció a les Persones, posa a disposició de la població un servei gratuït de suport emocional i acompanyament al dol davant la crisi actual de la COVID-19.

Aquest servei, que s’ofereix a través de Serveis Socials, és un suport especialitzat que compta amb una psicòloga sanitària que atendrà telefònicament les consultes i oferirà eines i estratègies per aprendre a gestionar aquesta situació i millorar la salut emocional. Teresa Terricabres, regidora de l’àrea, explica que l’objectiu és atendre i fer una primera valoració a les persones del municipi que presentin malestar emocional de manera continuada, com ara angoixa, tristesa, preocupació excessiva, dificultats per dormir.... causat per la situació actual.

El servei, que entrarà en funcionament dijous 23 d'abril, oferirà atenció telefònica de dilluns a divendres de 10 a 12h i es pot sol·licitar a través del formulari web o l’APP de Gironella o trucant al 655093194.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a