El Market Gironella Vila de Nadal suma forces amb el comerç local

 1114 market nadal gironella 2023

Les portes del Market s’obriran dissabte 2 de desembre

El proper 2 de desembre el Market Gironella Vila de Nadal donarà el tret de sortida a la tercera edició, que s’allargarà fins el 31 de desembre, i comptarà amb el suport del comerç local, que se suma a la campanya Gironella Vila de Nadal per transformar tot l’eix comercial.

Jordi Macià, regidor de Comerç i Fires, explica que enguany el mercat es complementarà amb el comerç local, que estendrà el nom de Vila de Nadal a tot l’eix comercial, amb campanyes conjuntes i decoració nadalenca, amb un punt central a l’Avinguda Catalunya, on s’hi ubicarà una fàbrica de joguines virtual amb  un espectacle lumínic.

Pel que fa al Market enguany finalitzarà el 31 de desembre, una decisió adoptada tenint en compte les valoracions tant de les persones que van participar amb una parada, com dels visitants, i concentrant tota l’activitat al llarg del mes de desembre. El mercat continuarà tenint 21 parades, i com ja és habitual, les marques aniran rotant per garantir una oferta de productes variada.

“Properament presentarem tot el programa d’actes del mes de desembre. El 2 de desembre, coincidint amb l’obertura del mercat i l’inici de la campanya comercial de Nadal,  se celebrarà la festa de l’encesa de les llums de Nadal, i podrem gaudir de concerts amb el Salva Racero el 16 de desembre i l’Anaïs Vila el 23 de desembre, entre altres, al llarg de tot el mes” avança Macià.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a