Gironella aconsegueix el Segell Infoparticipa per setè any consecutiu

 0416 infoparticipa 2020

El consistori ha obtingut el 88,46% dels indicadors

 

L’Ajuntament de Gironella ha revalidat el segell Infoparticipa per setè any consecutiu, una distinció a la transparència de la página web municipal, aconseguint 46 dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCPP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Enguany el consistori ha obtingut 6 indicadors més que l’any anterior, arribant al 88,46%. Una de les novetats d’aquesta edició és que s’han recuperat els 52 indicadors d’altres anys, dividits en les respostes a 4 preguntes: qui són els representats polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com informen de la gestió, quins instruments proporcionen per a la participació ciutadana.

David Saborido, regidor de Govern obert, administració electrònica, comunicació i TIC, explica que aconseguir el segell un any més és una mostra de l’aposta per millorar la transparència i la qualitat de la informació municipal.

SEGELL INFOPARTICIPA

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques en els webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Amb aquesta marca de qualitat es certifica que el web municipal publica una informació que facilita saber qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast, entre altres aspectes. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a