Arriba la segona edició del butlletí municipal en paper: InfoGironella

 Arriba la segona edició del butlletí municipal en paper: InfoGironella

El butlletí ‘low cost’ va exhaurir els 500 exemplars gratuïts en la primera edició del passat mes de desembre

El segon exemplar del butlletí gratuït d’informació municipal en format paper es podrà trobar als comerços del municipi a partir d’aquest dimecres, 24 de febrer.

Lluís Vall, regidor de Comunicació i TIC, explica que aquesta vegada s’ha augmentat el tiratge en 200 exemplars més veient la bona acollida de la primera publicació.

InfoGironella conté un espai destinat a la participació ciutadana en què s’hi exposa una pregunta i la resposta de la regidoria responsable que s’ha realitzat a l’apartat de participació ciutadana del web municipal

Tal i com s’explicava quan va néixer aquest nou format de butlletí, que també compta amb un espai per al grup municipal a l’oposició, amb aquesta iniciativa se segueixen fent passos endavant per complir amb les bones pràctiques d’informació pel que fa a transparència i qualitat de la comunicació local pública.

Cal destacar que en aquesta edició del mes de febrer es dóna a conèixer que la regidora Mònica Flores deixa el seu càrrec per motius de salut i aprofita per agrair a tota la ciutadania l’oportunitat de participar activament en la política municipal.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a