L’Ajuntament de Gironella rebutja la possible instal·lació de la incineradora de Cercs

ple  municipal 

El festival se celebrarà el 23 de novembre

Gironella acollirà per tercer any consecutiu el Festival de la Xarxa Testimoni Escènic  obert a propostes de tots els llenguatges artístics, de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle. 

El festival arribarà a Gironella el dissabte 23 de novembre a la tarda, i es podran veure sis obres de microteatre repartides en punts emblemàtics del nucli històric de la vila. Les obres tenen una durada d’entre 15 i 25 minuts, per tant, els espectadors les podran veure en menys de dues hores.

Les obres que es podran veure a Gironella son: una comèdia músical, “Tot esperant Joal joan”; dues comèdies, “Casualitats” i “Mirades”; un circ al carrer, “Miss Umbrel·la”; i una obra de teatre articulat “Operetta”, a càrrec de la companyia local La Paparra. Les obres es poden consultar en aquest enllaç

El punt de trobada serà a les 17.00h al Local del Blat i les entrades es poden comprar a través d’entradium, 5€.

TESTIMONI ESCÈNIC

Gironella ha estat el primer municipi Berguedà en sumar-se a Testimoni Escènic, la xarxa de la Catalunya Central de suport a la producció en l’àmbit de les arts escèniques en format de residències i preestrenes d’espectacles. 

Testimoni Escènic va néixer amb la voluntat d’apostar per projectes professionals que no tenen facilitats ni de trobar llocs per fer una residència tècnica ni per tancar-se a treballar per la seva obra. A partir d’aquí, diversos municipis van mostrar interès per acollir les diverses propostes culturals, i Testimoni Escènic va anar creixent.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a