El microteatre arriba a Gironella de la mà del Festival TEST

 presentacio test3

El festival se celebrarà el 27 de novembre

Per cinquè any consecutiu el Festival TEST arriba a Gironella el proper dissabte 27 de novembre per transformar el nucli històric en un escenari d’obres de curta durada, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle.

Lluís Vall, regidor de Cultura, ha explicat que enguany el festival acollirà 3 obres procedents de la xarxa Testimoni Escènic, i 3 obres programades pel consistori, dues d’elles d’artistes locals, i la tercera, s’emmarca en les activitats del Dia internacional de l’elminació contra la violència de gènere. “Les obres tenen una durada d’entre 15 i 20 minuts, que inclouen teatre, monòlegs, circ i comèdia musical”, ha afegit Vall.

Les entrades es poden adquirir a culturitzat.cat, a un preu de 5€.

OBRES

presentacio test1

Qui és Testimoni Escènic?

Testimoni Escènic és una xarxa de suport a la producció i exhibició d’arts escèniques, a partir de residències gratuïtes i preestrenes d’espectacles. Testimoni Escènic dóna suport a les companyies sigui quina sigui la seva disciplina escènica -teatre visual, teatre físic, performance, dansa, circ, clown, titelles, multidisciplinar, etc. El projecte ofereix a les companyies residències gratuïtes que consten d’allotjament, espais de treball i preestrenes per als diferents nuclis de la xarxa.

Està format per quatre grans pilars, Cal Gras, un centre de producció cultural I residència d’artistes; les companyies, el públic; i la xarxa de municipis que en formen part, entre ells Gironella, l’únic de la comarca del Berguedà.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a