L'Ajuntament de Gironella equipa l'Espai Cultural Viladomiu Nou

equip so espai cultural viladomiu nou

L'actuació ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona

L'Ajuntament de Gironella, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha iniciat la primera fase per equipar l'Espai Cultural Viladomiu Nou, inaugurat el desembre de 2021 després d'una reforma integral de l'equipament. 

Lluís Vall, regidor de Cultura, explica que en aquesta primera fase, s'ha adquirit una taula de so i microfonia, per atendre les primeres necessitats, i s'han aprofitat cadires i altaveus d'altres espais. Vall comenta que està previst que en les properes fases s'instal·li tot l'equipament lumínic, una pantalla i un projector, per poder disposar d'un equipament transversal per a tot tipus d'actes. 

"El Culturitza't, la programació estable de cultura al muncipi, no para de creixer i necessitem disposar d'espais versàtils, que es puguis adaptar a qualsevol tipus d'espectacle cultural" afegeix Vall. El regidor destaca a dia d'avui el municipi gaudeix de 3 espais culturals, dos totalment equipats, l'Espai el Blat i l'Espai Santa Eulàlia, i l'Espai Cultural Viladomiu Nou, parcialment equipat. "Tenir tots aquests espais ens permet oferiri una programació molt diversa, i oferir espais a les entitats culturals del municipi perquè puguin desenvolupar la seva activitat.

L'adquisició de la taula de so i la microfonia ha tingut un cost de 8.759,35€, subvencionats per la Diputació de Barcelona.

diba transparent

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a