El Culturitza’t tanca la programació d’enguany amb el Festival de Poesia com a protagonista

 1010 culturitzat gironella quart trimestre

La programació també inclou concerts, musicals i festivals solidaris d’entitats del municipi

L’Ajuntament de Gironella ha presentat la programació de l’últim trimestre de l’any del Culturiza’t, amb un clar protagonista, el IX Festival de Poesia Vila de Gironella, que tindrà lloc del 20 d’octubre al 25 de novembre amb actes per a tots els públics.

El tret de sortida del festival serà divendres 20.00h amb un recital de poemes a l’Espai Santa Eulàlia, i durant tot el mes s’oferiran varis recitals, un combat poètic, tallers i diverses accions permanents. Tota la programació del festival es pot consultar a poesiagironella.cat Pel què fa a la resta d’actes del Culturtiza’t, la programació inclou activitats programades per l’Ajuntament i activitats organitzades per les entitats del municipi, explica Lluís Vall, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gironella.

El primer acte del Culturitza’t serà el concert del Grup Vocal V9 i membres de la V9 Band, que sota la direcció de Carles Rulló oferiran un recorregut musical de les cançons de Llach, amb el concert “Passejant Llach”, el 15 d’octubre a l’Espai el Blat. La Coral Estel Gironella oferirà el musical Les Bruixes de Gironella els dies 11, 12, 18 i 19 de novembre a l’Espai el Blat, i el 22 d’octubre Mans Unides Gironella organitza un Festival solidari amb actuacions del Grup Vocal V9,  el Nou Esbart Sant Jordi, la Berguedana de folklore, el grup poètic CalamArts en Tinta, i Aran Pujols Jazz Group, presentat per Robert Calvo. El 26 de novembre l’Espai el Blat acollirà el musical “Només cal voler sentir-ho”, inspirat en el Petit Príncep, i el 17 de desembre serà el torn de “Nua, radiografia d’un trastorn”, un espectacle que s’emmarca en els actes al voltant del dia mundial de la salut mental que s’organitzen arreu de la comarca.

Les entrades per Passejant Llach, el musical "Només cal voler sentir-ho" i "Nua, radiografia d'un trastorn" ja es poden comprar a culturitzat.cat

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a