Gironella presenta la programació del primer semestre del Culturitza’t

El Culturiza’t donarà el tret de sortida el 21 de gener

Diumenge 21 de gener Gironella donarà el tret de sortida al Culturiza’t, el cicle d’activitats culturals estable organitzat per l’Ajuntament de Gironella, amb Grease el Musical, un espectacle de Munt d’arts. La programació inclou 16 espectacles transversals que de música, teatre, circ, humor i màgia.

Lluís Vall, regidor de Cultura, ha destacat que per primer cop es presenta una programació semestral, de gener a juny, que combina espectacles professionals, com “Pols de diamant” o “Peyu, l’home orquestra”, amb espectacles locals, de km 0, de les entitats i associacions del municipi. En aquesta línia, un dels principals canvis és la variació en el preu de les entrades segons espectacle. “Hem adaptat els preus de les entrades al cost de l’espectacle, mantenint uns preus accessibles a tothom per mantenir una cultura accessible, amb preus d’entre 6 i 12€ per entrada” Ha explicat Vall.

La programació, espectacles per a tots els públics

La programació inclou espectacles per a tots els públics, des d’espectacles familiars, fins a monòlegs, passant per espectacles de circ, màgia, musicals, teatre. El primer serà Grease, el musical, el 21 de gener. Al febrer el Grup de Teatre La Tardor presentarà Un dia qualsevol, el 10 i 11 de febrer, per carnestoltes, el 18 de febrer, l’Espai Cultural Viladomiu Nou acollirà “Peyu, l’home orquestra”, i el 25 de febrer concert amb la Cobla Berga Jove.

El març començarà amb l’espectacle Rock per xic, dins el Festival Berguedana de Thrash, el 17 de març, David Cols oferirà el monòleg Terra de futurs i el 24 serà el torn de Pols de Diamant. Diumenge 7 d’abril, en marc del Festival Magikae, el Mag Lari presentarà Strafalari, el 19 d’abril se celebrarà el Festival Kontrast, de circ alternatiu de Konvent.0, i la presentació de Muntanyes i cabres, cabres i muntanyes tancarà la programació mensual. Dimecres 1 de maig Cliffort teatre oferirà l’espectacle Com sobreviure (o morir) al teu funeral, el 12 de maig es presentarà Coloma Bertran i Lia Sampai, el 18 de maig La Closca Teatre representarà la mostra de final de curs, diumenge 19 es faran dos passis de l’espectacle dedicat a la primera infància Sotabosc, i el 25 l’Escola municipal de música de Puig-Reig i l’aula associada de música de Gironella oferirà el concert En SolFa. La programació posarà el punt i final amb una nova edició del monòleg Terra de futurs, diumenge 16 de juny.

Les entrades ja estan a la venda a culturitzat.cat

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a